Hiroki Takemura

Sushi

Smag og teknik

149,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702258707
  • Udgave : 2
  • Udgivelsesdato : 19-04-2018
  • Sideantal : 255
  • Oversætter : Lars Thomas
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer.

Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter.

 Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.

Læs mere

Hiroki Takemura , Kimiko Barber

Sushi

Smag og teknik

Denne klassiker var en af de første kogebøger om kunsten at lave sushi og sashimi i Danmark, og den er siden udkommet adskillige oplag og har solgt mere i end 20.000 eksemplarer.

Enkle trin-for-trin instruktioner i at skabe perfekt rullet og håndformet sushi ud fra traditionelle vegetariske opskrifter og fusionsopskrifter.

 Lær sushi-etikette for at få mest muligt ud af denne spændende kogekunst, så du kan lave sushi og sashimi derhjemme.

Læs mere

149,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702258707
  • Udgave : 2
  • Udgivelsesdato : 19-04-2018
  • Sideantal : 255
  • Oversætter : Lars Thomas
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

149,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702258707
  • Udgave : 2
  • Udgivelsesdato : 19-04-2018
  • Sideantal : 255
  • Oversætter : Lars Thomas
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

Stock : 0 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

TÆNK, HVIS DU FIK LÆST LIDT MERE. BARE LIDT.

Tilmeld dig Gyldendal nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring nye bøger og aktiviteter, der bringer dig tættere på dine yndlingsforfattere. Det er nemt at afmelde sig Gyldendals nyhedsbrev. Allernederst i hver e-mail findes en »Afmeld«-knap. Når du bekræfter din tilmelding, accepterer du samtidig Gyldendals privatlivspolitik. Læs den på gyldendal.dk/privatlivspolitik.

Andre som har set på denne bog, har også set på