Sherry, tapas, skinke

Sherry * Tapas * Skinke handler om drømme på spansk og nydelse på dansk. Bogen fortæller først om Spaniens oversete hedvin sherryen, der smager så ustyrlig godt, men har det så svært for tiden. Tapas kan, hvad sherry ikke kan: erobre en hel verden. Den spanske tradition med små hapsere, der glider ned som tidsfordriv eller appetizere, er blevet en global lidenskab med endeløse muligheder. Bogen serverer et spændende udvalg af tapas på dansk og sætter sherry til. Den sidste tredjedel handler om verdens fineste skinker, der også er spanske. Det begynder med den glimrende jamón serrano og ender med den formidable bellota 100 procent ibérico, som er den, englene spiser om søndagen. Lutter nydelse – og lutter spansk. Gennemillustreret

  • Antal sider144
  • Højde154 mm
  • Bredde114 mm
  • Dybde18 mm
  • Vægt210 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788763858106
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato11.10.2018

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger i samme serie

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Henrik Oldenburg

Vintage 1946. Mag. art i Nordisk Litteratur og har i den egenskab anmeldt tusindvis af bøger og teaterforestillinger, men har også skrevet om vin hver uge siden 1977 - først i Aalborg Stiftstidende, siden i Weekendavisen, Politiken og Smag og Behag. Han står bag verdens største portvinsbog, som kom første gang i 1999, i en netudgave i 2010 - og senest i en fjerde udgave i 2016. Som den første dansker blev Henrik Oldenburg i 1987 medlem af Portvinsbroderskabet. Han har været arrangør af de årlige portvinsfestivaler i Danmark siden 1988.

Bøger i samme genre