Hans Boll-Johansen

Ved bordet

Madkultur i nord og syd

275,00

  • Læs udsnit af bogen
  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Hæftet
  • isbn : 9788702017557
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 22-05-2003
  • Sideantal : 240
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Sven Reiner Johansen

En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet.
Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger. 
I Ved bordet beskrives de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem.

Læs mere
  • Læs udsnit af bogen

Ved bordet

Madkultur i nord og syd

En fortælling om madens betydning og symbolværdi, som f.eks. i forbindelse med social status, liv og død ... og seksualitet.
Med udgangspunkt i såvel egne erfaringer og iagttagelser som litterære citater fortæller Hans Boll-Johansen om bordskik i hjem og på restaurant, om råvarer og tilberedning, om kokkedyrkelse og tjeneradfærd, drømmekøkkener og kogebøger. 
I Ved bordet beskrives de betydelige forskelle på dansk og især fransk madkultur, og hvad man kan lære af dem.

Læs mere

275,00

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Hæftet
  • isbn : 9788702017557
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato :
  • Sideantal : 240
  • Oversætter :
  • Illustrator :  
  • Omslagsgrafiker : Sven Reiner Johansen

275,00

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Hæftet
  • isbn : 9788702017557
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 22-05-2003
  • Sideantal : 240
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Sven Reiner Johansen

Stock : 0 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

Andre bøger af Hans Boll-Johansen

Vis mere