Den letteste vej til raw food

Læseprøve

'Den letteste vej til raw food' indeholder 200 opskrifter på velsmagende hverdagsmad, der gør det nemt at følge raw food-trenden. Du får både opskrifter til morgen, middag og aften – og sunde, søde desserter, du kan sige ja til med god samvittighed.

Raw food henvender sig til dig, der gerne vil spise lækker mad med masser af sprøde, rå grøntsager, friske bær, gryn, korn og sunde nødder. Måske skrue ned for kødet og op for det grønne. Og drømmer om en krop, der strutter af energi, velvære og overskud.

Raw food handler om at få det optimale ud af dine friske råvarer og flest mulig sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler i hver bid – og samtidig have fokus på velsmag og madglæde. Kort fortalt skal du spise masser af rå grøntsager, bær, gryn, korn, nødder og frø – og undgå fødevarer, der har været varmet op til mere end 42 grader. Årsagen er, at en stor del af de sunde næringsstoffer, vitaminer og mineraler i friske råvarer skulle forsvinde, når du varmer maden op. Undgår du opvarmning, får du med andre ord det optimale ud af råvarerne – og som bonus en slank krop fyldt med vitaminer.

Bogen er skrevet af Gitte Heidi Rasmussen, der er ernærings- og husholdningsøkonom.Hun har skrevet en lang række kogebøger og er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

  • Antal sider192
  • ISBN9788702165036
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato26.01.2015

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Gitte Heidi Rasmussen

Gitte Heidi Rasmussen, født 1962, er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun er en erfaren madskribent og kendt for sit arbejde på bl.a. ALT for damerne og ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

Gitte Heidi Rasmussen har skrevet en lang række kogebøger og bøger om kost bl.a. VINTERMAD DER VARMER, GRØD og SPIS GODT-serien.

Bøger i samme genre