Sukkerfri børnefest

Læseprøve

FEST er kodeordet i denne glade kogebog til børn og deres voksne. For selv om opskrifterne i bogen er sundere alternativer til almindelige kager og søde sager, så er der stadig masser af plads til fest, farver og velsmag.

Der er ingen tvivl om, at børn er vilde med søde sager, og det gælder nok også de fleste voksne. I denne kogebog slår den populære blogger og bachelor i sundhed og ernæring, Ditte Ingemann, et slag for at pakke de farvestrålende, syntetiske slikposer væk og i stedet gå i køkkenet med børnene og trylle lækre sager frem sammen. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at skære ned på sukkeret og stadig lave festlige kager og desserter, der får mundvandet til at løbe hos både børn og voksne.

Bogen indeholder 40 opskrifter, hvor det hvide sukker er skiftet ud med sundere alternativer som kokossukker, sukrin og frisk og tørret frugt. Der er både hurtige, enkle opskrifter, som børn kan lave på egen hånd – og nogle, som er mere tidskrævende og kræver hjælp fra en voksen. For at gøre det let er alle opskrifter udstyret med et mærke, så du kan se sværhedsgraden:

LET: Enkle og hurtige opskrifter, som børn kan lave med bare lidt guidning af en voksen.

MELLEM: Opskrifter, der kræver lidt mere tid og teknik, men som børn sagtens kan lave med en smule hjælp fra en voksen.

SVÆR: Lidt sværere opskrifter, der skal laves sammen med en voksen, da de er tidskrævende og ofte kræver brug af ovn og andre køkkenmaskiner.

I bogen får I opskrifter på boller & bagværk, små & store kager, is, drikke og masser af børnevenligt guf.

DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære blogs, The Food Club. Hun er desuden forfatter til Low carb fra The Food Club, Sunde søde sager fra The Food Club og Salater fra The Food Club.

  • Antal sider96
  • ISBN9788702176353
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato17.08.2015

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Ditte Ingemann

Ditte Ingemann er bachelor i ernæring og sundhed og står bag en af Danmarks mest populære madblogs: The Food Club, hvor hun selv udvikler, styler og fotograferer maden. Hun er en passioneret madelsker.

Ditte Ingemann er fast madskribent i Politiken, hyppig gæst i Go’ morgen Danmark og forfatter til bl.a. MIT GRØNNE KØKKEN, SUKKERFRI BØRNEFEST, LOW CARB og SUNDE SØDE SAGER.

Bøger i samme genre