Anders Grøndahl

Saltet og røget

179,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788717044333
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 23-10-2014
  • Sideantal : 96
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

Med masser af praktiske tips om moderne koldrøgning; varmrøgning; hjemmesaltning og moderne røgeovne. Den sikre vej til velsmagende; sunde og økonomiske specialiteter – og en smag der ligger lysår væk fra massefremstillet fisk og kødpålæg.

Allerede som dreng var Anders en ivrig lystfisker og interesseret i røgning af fangsten. Nu har han sammen med Hanne Birgitte udviklet en række helt nye opskrifter og teknikker; som læseren kan arbejde videre med og på den måde sætte sit helt eget præg på både pålæg; pølser og fisk.

Blandt nyhederne er varmrøget laks med et lille strejf af karry; hjemmelavet rullepølse med ramsløg og en ny grillpølse med en røgtone af rosmarin; enebær og sort peber.

Undervejs i bogen besøger vi desuden et par af de store danske mestre i røgning og saltning; Tikøb Røgeri og Høyer Pølser i Sønderjylland; som afslører et par af deres favoritter.

Foruden en lang række succesfulde rejse- og livsnyderbøger om bl.a. Italien har Hanne Birgitte og Anders Grøndahl i samme serie som Saltet og røget udgivet Frem med stegesoen og Stegesoen vender tilbage; der begge er kommet i flere oplag.

Læs mere

Med masser af praktiske tips om moderne koldrøgning; varmrøgning; hjemmesaltning og moderne røgeovne. Den sikre vej til velsmagende; sunde og økonomiske specialiteter – og en smag der ligger lysår væk fra massefremstillet fisk og kødpålæg.

Allerede som dreng var Anders en ivrig lystfisker og interesseret i røgning af fangsten. Nu har han sammen med Hanne Birgitte udviklet en række helt nye opskrifter og teknikker; som læseren kan arbejde videre med og på den måde sætte sit helt eget præg på både pålæg; pølser og fisk.

Blandt nyhederne er varmrøget laks med et lille strejf af karry; hjemmelavet rullepølse med ramsløg og en ny grillpølse med en røgtone af rosmarin; enebær og sort peber.

Undervejs i bogen besøger vi desuden et par af de store danske mestre i røgning og saltning; Tikøb Røgeri og Høyer Pølser i Sønderjylland; som afslører et par af deres favoritter.

Foruden en lang række succesfulde rejse- og livsnyderbøger om bl.a. Italien har Hanne Birgitte og Anders Grøndahl i samme serie som Saltet og røget udgivet Frem med stegesoen og Stegesoen vender tilbage; der begge er kommet i flere oplag.

Læs mere

179,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788717044333
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 23-10-2014
  • Sideantal : 96
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

179,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788717044333
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 23-10-2014
  • Sideantal : 96
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker :

Stock : 0 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

TÆNK, HVIS DU FIK LÆST LIDT MERE. BARE LIDT.

Tilmeld dig Gyldendal nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring nye bøger og aktiviteter, der bringer dig tættere på dine yndlingsforfattere. Det er nemt at afmelde sig Gyldendals nyhedsbrev. Allernederst i hver e-mail findes en »Afmeld«-knap. Når du bekræfter din tilmelding, accepterer du samtidig Gyldendals privatlivspolitik. Læs den på gyldendal.dk/privatlivspolitik.