Gyldendal søger systemadministrator

Er du en erfaren og dygtig systemadministrator med bred teknisk viden? Har du lyst til at være en del at et dynamisk infrastruktur-team, der står sammen om at løse hverdagens opgaver og finde løsninger til morgendagens? Og drives du af at løse mange forskellige typer af opgaver? Så skal du læse videre.

Derfor vil du gerne arbejde i vores infrastruktur-team…
Vi har en bred berøringsflade med forretningen, og sætter en ære i at hjælpe med at løse store og små opgaver i organisationen. Vi arbejder med teknologi, som forsøger at rykke grænserne for, hvordan en moderne infrastruktur er strikket sammen (her spiller vores private cloud i Nutanix en vigtig rolle). Vi er et team på 3 medarbejdere, hvor omgangstonen er hyggelig og familiær og samspillet storartet. I hele IT-afdelingen er vi 45 medarbejdere.

I Gyldendal har vi store ambitioner om at spille en aktiv rolle i at danne og uddanne. Det er en ambition, der samler os som organisation, og gør det interessant at stå op om morgenen og gå på arbejde – også selvom vi på grund af corona for tiden må arbejde hjemmefra.

Om jobbet 
Rollen som systemadministrator kræver erfaring med at kunne skabe stabil drift og samtidig understøtte forretningen med forbedrende tiltag. Du kommer til at arbejde med en infrastruktur som indbefatter både public clouds, men også en moderne Nutanix HCI private cloud. Du kommer til at arbejde med OnPremise serverdrift, IaaS, SaaS samt PaaS, netværk, sikkerhed og meget mere. Du vil også rådgive udvalgte forretningsområder, indgå i projekter og samarbejde med andre i IT-afdelingen om at skabe nye løsninger. Du skal, i tæt samarbejde med infrastruktur-teamet, skabe en platform, der giver Gyldendals udviklere og arkitekter mulighed for at levere stabile løsninger hurtigt. Vi forsøger at tilpasse vores ansvarsområder efter ambitioner og interesser, behov og kvalifikationer. Du får derfor rig mulighed for at sætte dit eget præg på dine arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du: 
har solid erfaring med en bred vifte af Microsoft teknologier, herunder Windows Server, Active Directory, IIS, Azure og Office 365. 
- har erfaring med virtualiseringsplatforme.
- har erfaring med automatisering, standardisering og dokumentation.
- er ansvarsbevidst og selvstændig omkring dit eget arbejde og samtidig medvirker til, at alle afdelingens opgaver bliver løst til tiden og til gavn for forretningen. 
- er god til at samarbejde og interesserer dig for dine kollegaer.

Det vil være en fordel hvis du har: 
- erfaring med ”Deployments” gerne Azure DevOps eller lign.
- erfaring med skabe sikkerhed i en infrastruktur.
- kendskab til databaser herunder MSSQL.
- kendskab til netværk og loadbalancing, eks. Citrix Netscaler.
- kendskab til GDPR og ISAE3000.
- en general forståelse for overvågning.

Vi tilbyder: 
- en varieret hverdag med mange forskellige typer af teknologier og opgaver. 
- et spændende og udviklende job, hvor du i høj grad kan være med til at påvirke din hverdag. 
- en plads i en afdeling, der tager fælles ansvar for at løse de mange forskelligartede opgaver.
- et positivt arbejdsmiljø med stor arbejdsglæde.
- højt til loftet, humor, grin og en altid god omgangstone.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Thomas Knappe på telefon: 23632906.

Din ansøgning
Send din ansøgning, CV og eventuelt andre relevante bilag i en samlet PDF-fil til os på e-mail: ansoegning11@gyldendal.dk. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse snarest muligt. 

Om Gyldendal
Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, MentorNorge (Norge), Word Audio Publishing (Sverige), Chapter og Publizon.

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi lidt over 550 ansatte.