Gyldendal koncernøkonomi søger en studentermedhjælper til at arbejde med drift og udvikling af softwarerobotter

Gyldendal koncernøkonomi søger en studentermedhjælper til at arbejde med drift og udvikling af softwarerobotter.
Er du interesseret i at arbejde med RPA og automatisering af processer? Vil du gerne kombinere dine studier med relevant erhvervserfaring indenfor en af de mest ”hotte” teknologier, hvor du kan omsætte det, du lærer på din uddannelse, til praksis? Så læs mere her.

Gyldendals økonomiafdeling leverer compliance, regnskaber og forretningsunderstøttende rapportering og sparring på tværs af Gyldendal-gruppen. Afdelingen er inddelt i en række teams: Royalty, Finance and Business Partnering, Business Intelligence og Intern Forretningsudvikling. Du vil blive en del af teamet Intern Forretningsudvikling, der har ansvaret for RPA-teknologien og for automatisering af arbejdsopgaver.

OM JOBBET…
Din rolle vil primært bestå i – sammen med teamets udvikler – at hjælpe med at drifte de robotter, vi lægger i produktion, herunder udarbejdelse af de nødvendige governance dokumenter, men på sigt kan du også arbejde med udvikling af mindre softwarerobotter. Vi sørger for al den nødvendige oplæring og støtte, indtil du er fortrolig med teknologien.

Stillingen er ca. 15 timer ugentligt, men vi er naturligvis fleksible i eksamensperioder, ligesom der i perioder med spidsbelastning kan være behov for, at du lægger lidt flere timer. Det forventes ligeledes, at du er fleksibel. Til gengæld kan nogle af opgaverne udføres remote.

OM DIG…
Vi ser allerhelst, at du har minimum et par år tilbage af dit studie på f.eks. IT Universitetet, og at din studieretning er relateret til programmering.

Du behøver ikke have erfaring med RPA, men du skal være nysgerrig og have lyst til at lære om området.

Du er en initiativtager, der arbejder selvstændigt med en struktureret tilgang til dine opgaver.

Du leverer kvalitet, uanset hvilken opgave du får.

Du er en energisk person med gåpåmod, som har lyst til at vise, hvad du kan og udvikle din faglighed.

Kontakt

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte forretningsarkitekt Torben Borggaard på rgtb@gyldendal.dk.

INTERESSERET?
Send os en motiveret ansøgning, CV og eksamenspapir i en samlet PDF-fil til ansoegning2@gyldendal.dk, hvori du fortæller os, hvem du er, hvad du kan bidrage med, og hvorfor du vil arbejde i Gyldendal.

Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

OM GYLDENDAL
Gyldendal A/S blev grundlagt i 1770 og er Danmarks ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne Guide2Know, Systime, MentorDanmark, Chapter og Publizon.

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejder-profiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i sit arbejde samt en menneskeorienteret tilgang, hvor man på en og samme tid vil hinanden og forretningen det bedste.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele Gyldendal-gruppen er vi knap 550 ansatte. Gyldendal Koncernøkonomi favner ca. 30 medarbejdere.