Gyldendal søger markedskonsulent med kendskab til uddannelsessektoren

Får du energi af at skabe og vedligeholde kunderelationer? Brænder du for uddannelse og læring? Og vil du være med til at brede vores materialer ud til erhvervs- og voksenuddannelsesinstitutioner? Så er du måske vores nye kollega. 

Gyldendal Uddannelse søger en resultatorienteret og relationsskabende markedskonsulent til at sælge og markedsføre vores læremidler til erhvervs- og voksenuddannelsesmarkedet. Dine kunder og kontakter vil derfor spænde bredt fra uddannelsesinstitutioner og kommuner til undervisere, skolebibliotekarer og fagkonsulenter.

Vi ønsker at udvide vores salg til erhvervs- og voksenuddannelsesmarkedet og søger derfor en ekstra kollega i vores salgsafdeling. Stillingen er en udvidelse af vores eksisterende salgsteam.

Gyldendal Uddannelse er Danmarks største udgiver af læremidler til alt fra børnehave til videregående uddannelser. Det er salgsafdelingens opgave at skabe og optimere salg, udbrede kendskabet til og brugen af vores materialer og servicere kunder på bedste vis for at sikre, at Gyldendal vælges som den foretrukne samarbejdspartner.

Du bliver en del af et engageret salgsteam på 11 medarbejdere og du får et tæt samarbejde med kollegaer i redaktion og marketing. Dit geografiske arbejdsområde dækker hele Danmark, hvilket betyder, at du efter behov skal besøge uddannelsesinstitutioner og øvrige kunder rundt om i landet. 

Du skal
- brænde for salg og selvstændigt skabe gode salgsresultater 
- være i stand til at opbygge og vedligeholde netværk
- planlægge og gennemføre besøg på uddannelsesinstitutioner
- kunne administrere din egen tid og være fleksibel i forhold til opgaver
- have en bred indsigt i markedet for læremidler til erhvervsskolerne og voksenuddannelser
- være opsøgende men også vedholdende i forhold til salget

Du har
- lyst til at arbejde med opsøgende relationssalg og netværkspleje
- gode kommunikations- og formidlingsevner, både mundtligt og skriftligt
- masser af drive og initiativ, da flere af målgrupperne skal opdyrkes for første gang 
- stor gennemslagskraft og en overbevisende fremtoning
- solid erfaring fra uddannelsessektoren og gerne erfaring med salg 


Du får 
- et spændende job med stor indflydelse i et travlt og uformelt miljø
- stor frihed til at skabe resultater
- gode muligheder for faglig og personlig udvikling
- mulighed for at bidrage til en kultur, der bliver mere og mere projekt- og teambaseret
- mulighed for at samarbejde med de bedste kollegaer og fagfolk i branchen

Stillingen er placeret i salgsafdelingen i Gyldendal Uddannelse. Vi udvikler og sælger læremidler til uddannelsesinstitutioner. Gyldendal Uddannelse er en del af Gyldendal koncernen og har ca. 100 ansatte.

Interesseret?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Christina Ingemann på e-mail: maci@gyldendal.dk eller på telefon: 5199 9115 tirsdage og torsdage i tidsrummet kl. 11 og 12.
 
Se også gerne: Gyldendal Uddannelse.

Mail din ansøgning med relevante bilag til ansoegning4@gyldendal.dk.
Vi indkalder til samtaler løbende. Tiltrædelse snarest muligt.

Om Gyldendal
Gyldendal A/S blev grundlagt i 1770 og er Danmarks ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, Chapter, Publizon og WAPI.

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i sit arbejde samt en menneskeorienteret tilgang, hvor man på en og samme tid vil hinanden og forretningen det bedste.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele Gyldendal-gruppen er vi knap 550 ansatte.