Gyldendal søger erfaren UI Designer til Gyldendal Uddannelse

Brænder du for at skabe fleksible og brugervenlige brugergrænseflader, der imødekommer lærere og elevers behov og ønsker? Har du solide kompetencer og erfaring med at etablere og vedligeholde designsystemer på tværs af produkter? Og trives du i et tværfagligt team, hvor forskellige fagligheder sættes i spil for at løse opgaverne bedst muligt? Så er det dig, vi søger.

Hos Gyldendal råder vi over en række produkter, der på forskelligvis understøtter og supporterer lærere og elever i grundskolen. Vi arbejder hele tiden på at forbedre brugeroplevelsen ved at optimere eksisterende services og udvikle nye features, der imødekommer forventninger og understøtter krav i markedet. 

Som UI Designer bliver du en vigtig del af et tværfagligt team, der arbejder agilt efter en række SCRUM-principper. Sammen med PO, Scrum master, UX’ere, udviklere og testere, får du en vigtig rolle i den daglige udvikling af produkter og services henvendt grundskolen. 

Du får ansvaret for at... 
- designe digitale brugergrænseflader, der er skalérbare, responsive og overholder retningslinjer for webtilgængelighed.
- skabe og vedligeholde et designsystem.
- sørge for ensartethed på tværs af Gyldendals produkter og services til grundskolen.
- udvikle low- og high-fidelity wireframes, skitser og klikbare prototyper.
- overlevere design specifikationer af høj kvalitet til udviklingsteamet. 

Derfor skal du søge
Som UI Designer bliver du ansvarlig for at sætte kursen for Gyldendals visuelle identitet og sikre ensretning på tværs af produkter til grundskolen. Dit primære ansvarsområde vil være at skabe og vedligeholde et designsystem, samt være ansvarlig for at designe digitale produkter i tæt samarbejde med vores team af UX-designere og udviklere.

Du er en mulig kandidat, hvis...
- du har fingeren på pulsen og et skarpt grafisk øje, når det kommer til at designe intuitive og responsive brugergrænseflader.
- du har en grundig forståelse for grundlæggende designprincipper og er god til at omsætte brugerindsigter til funktionelle og brugervenlige digitale løsninger.
- du er fortrolig med designværktøjer så som Figma, Sketch eller Adobe XD.
- du er vant til at overlevere designspecifikationer til udviklere og kommunikere til forskellige stakeholders i en organisation.
- du har solid forretningsmæssig og kommerciel forståelse samt gode formidlingsevner.
- du er proaktiv og god til at tage ejerskab på opgaver og du er i stand til at tilpasse dig skiftende krav og benspænd.
- du har en relevant uddannelse indenfor designfeltet og praktisk erfaring med at omsætte brugerbehov til intuitive og funktionelle brugergrænseflader.

Vi ser også gerne, at du har erfaring med at etablere, implementere og vedligeholde designsystemer. Har du tidligere arbejdet i et SCRUM-baseret team eller beskæftiget dig med pædagogisk IT, er det også et stort plus. 

Gyldendal tilbyder dig
Du tilbydes en nyoprettet stilling med store frihedsgrader, en stor berøringsflade i et uformelt miljø, samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Send din ansøgning med CV og portfolio til os på ansoegning2@gyldendal.dk
Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til projektchef Henrik Caspersen på mobil: 2062 2224.

Om Gyldendal
Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, Chapter, Publizon og WAPI.
I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.
Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi knapt 550 ansatte.