GYLDENDAL SØGER DIGITAL INDHOLDSUDVIKLER TIL GYLDENDAL STEREO

Har du solide kompetencer inden for indholdsudvikling til digitale formater? Har du en stærk kommerciel sans? Og vil du være med til at drive udviklingen af digitalt tænkt indhold?

Bogmarkedet er i forandring. Derfor søger vi en markant profil, som kan tænke i indhold, der er målrettet nye digitale formater. Overordnet er det lydformatet, der vinder kraftigt frem – også i bogverdenen. Kombinationen af lydformatet og abonnementsplatforme giver nye muligheder for udvikling af indhold. Det skal du være helt skarp på.

Den rette kandidat skal drive udviklingen af digitalt tænkt indhold i et i forvejen stærkt forlagshus. Vi har høje ambitioner for området, men lader os meget gerne også inspirere af andre. Vi går efter høj kommerciel kvalitet, som vi kan være stolte af.

Du kommer til at være en del af den kommercielle afdeling i Gyldendal, der rummer salg (BtB og BtC), presse, marketing og genudgivelser. I hele den kommercielle afdeling er vi ca. 60 medarbejdere, som arbejder med at sælge og promovere skøn-, fag- og børnelitteratur til privatmarkedet.

DU FÅR ANSVARET FOR AT …
- Videreføre og udvikle et stærkt kommercielt dansk program i samarbejde med den digitale salgsafdeling og forlagets redaktioner.
- Finde de rigtige forfattere, som vi kan samarbejde med og videreudvikle området med.
- Finde og skabe de gode fortællinger til nye og skiftende formater.
- Være med til at sikre, at Gyldendals udgivelser er lige så relevante for kunderne fremover, som de er det nu.

DU ER EN MULIG KANDIDAT, HVIS DU …
- Har stærk kommerciel sans. Forstået sådan, at du har styr på målgrupperne og ved, hvad de vil have både nu og i morgen.
- Har en solid forståelse for indhold og formater.
- Har erfaring med et eller flere af disse områder: Lydbøger, radio, digitale fortællinger, Podcasts.
- Har et godt, relevant netværk.
- Er stærk sprogligt. Du behøver dog ikke at kunne tekstredigere. Det varetager mange andre dygtige kollegaer.
- Er entreprenant og drives af at levere på nye udfordringer.
- Er holdspiller og god til at samarbejde bredt.
- Kan levere hurtigt og effektivt på flere opgaver ad gangen.
- Er proaktiv med en kreativ vinkel på opgaveløsning.
- Er en stærk læser, som sikkert kan finde frem til kvaliteten.

DERFOR SKAL DU SØGE ...
 - Du får mulighed for at samarbejde med nogle af de absolut bedste i branchen - både i form af forfattere og kollegaer.
- Du får mulighed for at påvirke, hvordan Gyldendal forbliver lige så relevant nu, som vi har været det i 250 år.
- Du kommer til at arbejde med et område, der vokser kraftigt, hvilket vil give dig mange forskellige muligheder fremover.
- Du får stor frihed til at skabe resultater. Her er intet hugget i sten, hvis du har dine argumenter i orden.

INTERESSERET?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte digital salgschef Jeppe Mossin på e-mail: jem@gyldendal.dk

Se også gerne: www.gyldendal.dk/gyldendal/stereo

DIN ANSØGNING
Du skal sende din ansøgning og CV i en samlet PDF-fil til: ansoegning4@gyldendal.dk Vi indkalder til samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

OM GYLDENDAL
Gyldendal A/S blev grundlagt i 1770 og er Danmarks ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne Guide2Know, Systime, MentorDanmark, Chapter og Publizon.

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejder-profiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i sit arbejde samt en menneskeorienteret tilgang, hvor man på en og samme tid vil hinanden og forretningen det bedste.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele Gyldendal-gruppen er vi knap 550 ansatte.