Gyldendal Uddannelse søger chef til afdeling for e-læring - Guide2know

Brænder du for digital læring? Vil du være med til at udvikle e-læring til kompetenceudvikling af medarbejdere bl.a. i regioner og kommuner? 
Har du en stærk kommerciel sans? Og trives du med at opbygge og vedligeholde netværk? Så er du måske vores nye kollega.

Kompetenceudvikling af medarbejdere er et evigt behov, og i disse år ser vi en rivende udvikling inden for e-læring til at løfte denne opgave. Vores etablerede brand Guide2know er derfor også i udvikling – vi skal udvikle nye koncepter og opdyrke nye markeder. Vi har indtil nu fokuseret på det sociale- og sundhedsfaglige område og har allerede over halvdelen af landets kommuner som kunder, men der er mange nye kunder og fagområder at opdyrke. 

Derfor søger vi en person, der kan stå i spidsen for, hvor Guide2know skal udvikle sig hen. Sammen med et team af dygtige projektledere, illustratorer, markedskonsulenter og it-udviklere skal du lægge strategien for Gyldendals e-læringsenhed, opdyrke nye markeder og udvikle nye koncepter. 

Dette kræver, at du er nysgerrig og udadvendt i forhold til, hvad der sker i de målgrupper, vi henvender os til. Du skal gå forrest ud i verden og mærke, hvad der foregår, og opbygge stærke netværk - både i det offentlige og i det private. Det kræver også, at du har en stærk sans for forretning og en kommerciel fornemmelse af, hvad vi kan omsætte til produkter, hvilke og hvordan.

Guide2know består af i alt 12 medarbejdere fordelt i en grafisk afdeling, et it-team, et salgsteam og en redaktionel afdeling. Du kommer til at være leder for den redaktionelle afdeling med foreløbigt en projektleder. Flere af Guide2knows medarbejderne arbejder fra Sønderborg, hvorfor du skal være indstillet på en del rejseaktivitet. Den redaktionelle afdeling har adresse i Klareboderne. Guide2know hører under Gyldendals afdeling for erhvervs-, voksen- og videregående uddannelse, hvor vi i alt er 33 medarbejdere. 

DU FÅR ANSVARET FOR AT …
- Sætte en tydelig retning for udviklingen af e-læring som redskab til kompetenceudvikling.
- Lede afdelingen og dens medarbejdere herunder at gennemføre løbende forandring og udvikling i takt med, at markedet forandrer sig.
- At udarbejde strategi og handleplaner for det digitale praksismarked, som du herefter står i spidsen for at omsætte til koncepter og konkrete produkter - i et tæt samarbejde med projektledere og markedskonsulenter.
- Holde dig opdateret og herved sikre en solid viden om kompetenceudvikling generelt og e-læring specifikt. Du skal følge med i tendenser og udvikling og kunne tilpasse strategien derefter.
- Opdyrke netværk i kommuner, regioner og andre offentlige og private markeder.
- Drive udviklingen af forretningen så Guide2knows produkter er lige så relevante for kunderne fremover, som de er det nu.

DU ER EN MULIG KANDIDAT, HVIS DU…
- Trives med at arbejde selvstændigt med stor dedikation og stolthed i en kultur præget af fleksibilitet og ’frihed under ansvar’. 
- Har en stærk kommerciel sans. Forstået sådan, at du forstår markedet, og ved, hvad der efterspørges både nu og i morgen.
- Har lyst til at gå forrest og tegne retningen for Guide2know.
- Har en solid forståelse for indhold og formater.
- Har stærke kommunikative færdigheder både i skrift og tale.
- Har erfaring fra eller med det offentlige inden for det sundheds-, social- eller beskæftigelsesfaglige – og det gerne på ledelsesniveau eller som fx stabsmedarbejder.
- Allerede har et godt og relevant netværk.
- Er entreprenant og drives af at levere på nye udfordringer.
- Er holdspiller og god til at samarbejde bredt.  

DERFOR SKAL DU SØGE…
- Du får mulighed for at samarbejde med nogle af de absolut bedste i branchen. 
- Du kommer til at arbejde med et område i vækst.
- Du får mulighed for at bidrage til en kultur, der bliver mere og mere projekt- og teambaseret.
- Du kommer ind i et hus, der har stor fokus på respekt og ordentlighed, både i det vi laver, og i vores måde at gebærde os på. 
- Du får stor frihed til at skabe resultater. Her er intet hugget i sten, hvis du har dine argumenter i orden. 

INTERESSERET?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte forlagschef Henriette Thiesen på e-mail: hrht@gyldendal.dk eller på telefon: 2444 2528 mandage og onsdage i tidsrummet kl. 12 og 13. 

Se også gerne: guide2know.dk.

DIN ANSØGNING
Send din ansøgning og CV i en samlet PDF-fil til: ansoegning8@gyldendal.dk.
Vi indkalder til samtaler løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

OM GYLDENDAL
Gyldendal A/S blev grundlagt i 1770 og er Danmarks ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne Systime, MentorDanmark, Chapter, Publizon og WAPI.

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i sit arbejde samt en menneskeorienteret tilgang, hvor man på en og samme tid vil hinanden og forretningen det bedste.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele Gyldendal-gruppen er vi knap 550 ansatte.