Troels Frøkjær

Beskrivelse

Troels Frøkjær, født 1964 i Thy, er journalist, forfatter og musikanmelder. Troels Frøkjær har siden barndommen haft et passioneret forhold til musik og er uddannet musiklærer. Han har også sit eget enmands-journalist-firma Bogstavfabrikken, som blandt andet udgiver lokalhistorie.

Siden 2006 har Troels Frøkjær været bog- og musikanmelder på Gaffa. I 2006 udgav han den anmelderroste biografi om sangeren Allan Olsen med den ligefremme titel Bogen om Allen Olsen, og i 2016 udgav han Anne Dorte Michelsen - Under en åben himmel, biografien om en af Danmarks gennem alle tider mest populære sangere og sangskrivere.

Foto: Preben Madsen, 2016

Læs mere

Seneste udgivelse

Anne Dorte Michelsen

Troels Frøkjær har med ANNE DORTE MICHELSEN – UNDER EN ÅBEN HIMMEL skrevet en original og sammensat biografi om en af Danmarks største sangskrivere og performere. Via samtaler med primært Anne Dorte selv men også med familie, venner og kolleger tegner bogen et mangefacetteret portræt af kvinden, vi kender fra Tøsedrengene, Venter på far og en lang række fremragende soloplader. Bogen indkredser, hvad der har formet kunstneren, og hvorfor hun er blevet netop den Anne Dorte Michelsen, hun er lige nu.

 

TROELS FRØKJÆR, journalist, forfatter og musikanmelder. Født 1964 i Thy. Har eget enmands-journalist-firma Bogstavfabrikken, som blandt andet udgiver lokalhistorie. Har været musikanmelder på Gaffa siden 2006. I 2006 udgav han den anmelderroste biografi om sangeren Allan Olsen med den ligefremme titel Bogen om Allan Olsen, som er trykt i fire oplag. Troels Frøkjær har siden barndommen haft et passioneret forhold til musik og er endvidere uddannet musiklærer.

 

 

Bøger af Troels Frøkjær