Torbjørn Sindballe

Beskrivelse

Torbjørn Sindballe er Performance Coach, tidligere verdensmester i triatlon og den hidtil eneste dansker, der har opnået en podieplacering ved Hawaii Ironman.

Han arbejder i dag med træningsrådgivning og præstationspsykologisk coaching af dedikerede atleter og erhvervsledere, ligesom han er efterspurgt foredragsholder og inspirator landet over. Igennem et tæt samarbejdet med Running26 tilbyder Torbjørn Sindballe desuden skræddersyede trænings- og netværksforløb for virksomheder samt deres kunder.

Torbjørn har coachet flere af sportens dygtigste atleter til store sejre og skriver ofte for det anerkendte amerikanske magasin Inside Triathlon.

Han har en bachelorgrad i Idræt fra Københavns Universitet og har tidligere skrevet bestselleren Den perfekte præstation.

Læs mere

Seneste udgivelse

TRI

Triatlon er på vej til at blive en folkesport på linje med maraton og andre løbedistancer. "TRI - DEN ULTIMATIVE TRÆNINGSBOG" af Torbjørn Sindballe er et praktisk værktøj for både nybegyndere og mere øvede triatleter.

I ”TRI - DEN ULTIMATIVE TRÆNINGSBOG" forklarer Torbjørn Sindballe overskueligt og konkret, hvordan man kommer i form til at gennemføre enten en halv eller en hel ironman (3,8 km svømning, 180 km cykling og 42,1 km løb). Bogen er delt op i en række dele om bl.a. teknik, træningslære og ernæring og psykologi. Derud over bogens omdrejningspunkt en række forskellige træningsplaner med basistræning, grundtræning og specifik træning frem mod et stævne, ligesom der er en lang række specifikke træningsøvelser inden for de tre discipliner.

Med "TRI - DEN ULTIMATIVE TRÆNINGSBOG" får triatleterne også masser af gode råd og tips omkring udstyr, gode stævner, styrketræning og ernæring. Bogen er ikke skrevet til superatleter, men til folk der skal have en hverdag med familie og job til at fungere ved siden af træningen.

Bogen er rigt illustreret. Den tidligere verdensmester Torbjørn Sindballe har tidligere skrevet bogen DEN PERFEKTE PRÆSTATION.
 

 

Bøger af Torbjørn Sindballe

Tilføj til ønskeliste

TRI

Torbjørn Sindballe