Stine Bødker

Beskrivelse

Stine Bødker er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2012 og arbejder som SoMe-redaktør på ungdomsmediet TV 2 ECHO. Hun er tidligere webredaktør på Vi Unge og har desuden arbejdet med netnyheder og sociale medier på DR. Stine Bødker har også skrevet bogen Alt om One Direction, som var en nr. 1 bestseller blandt børne- og ungdomsbøger.

I 2016 udgav hun Blog som de bedste.

I 2017 skrev hun bogen RobinSamse - kærester og nørder.

I 2019 udgav hun bogen Klar til kærlighed.

Foto: Mathias Nesgaard Jensen, 2018

Læs mere

Seneste udgivelse

Klar til kærlighed

Wow, hvad skete der lige? Når kærligheden rammer dig, sidder følelserne og vibrerer som små spændte nervetråde uden på kroppen. Alt, hvad der sker mellem dig og dit crush, føles som en kæmpe milepæl i dit liv, og det hele suges ind og gemmes på
hjertets harddisk – både de gode minder og de totale traumer. Derfor gælder det om at passe godt på sig selv, sit hjerte og andres hjerter.

Denne bog forsøger at give dig gode råd om det umulige, nemlig kærligheden. Intet er som den første forelskelse – og ikke meget kan lindre en hjertesorg, men nogle gange kan det være rart at læse om, hvad andre har oplevet, når man står i et hav af følelser.

Der er kærlighedshistorier i denne bog, hvor andre unge deler deres oplevelser med dig, og der er gode råd, som måske kan hjælpe dig igennem  svære situationer, både hvis du gerne vil have en kæreste, hvis du allerede har en kæreste, eller hvis du ikke længere har en kæreste.

Bøger af Stine Bødker