Sarah Wagn Møller

Beskrivelse

Sarah Wagn Møller er uddannet folkeskolelærer og er forfatter.

Sammen med Hélène Wagn har Sarah Wagn Møller udgivet flere bøger for børn. Heriblandt HVORNÅR VED MAN AT DER ER EN ELEFANT I KØLESKABET? – OG 126 ANDRE GAKKEDE GÅDER og SÅ ER DEN GED BARBERET OG 80 ANDRE SJOVE VENDINGER MED DYR.

Læs mere

Seneste udgivelse

Sommerfugle i maven. 125 sjove, skøre og skarpe talemåder for børn

GRIN MED i denne bog, der handler om alle de sjove og skøre talemåder, som bruges i sproget hver eneste dag.

BLIV KLOG PÅ, hvad det for eksempel vil sige at gå agurk, at bide i græsset, at have sommerfugle i maven eller at stege i eget fedt.

TEST DIG SELV blandt 125 talemåder, der måske ikke lige betyder dét, du tror. Svarene finder du inde i bogen, hvor alle talemåderne er illustreret og forklaret.

SOMMERFUGLE I MAVEN henvender sig til alle børn – til højtlæsning, til begynderlæsning, til at slå op i eller til bare at grine af – og så er den særligt god til børn og voksne, som er ved at lære det danske sprog. Bagest i bogen finder du forslag til lærerige lege og øvelser samt et underholdende memoryspil.

 

Bogen er illustreret af Rasmus Juul og skrevet at lærer Sarah Wagn Møller og journalist Hélène Wagn, der tidligere har udgivet ’Skeletter i skabet’, ’Balløver og bænkevarmere’, ’Emma G’, ’Så er den ged barberet’ og ’Hvornår ved man, at der er en elefant i køleskabet?’