Sarah Bamford Seidelmann

Beskrivelse

Sarah Bamford Seidelmann er en amerikansk læge, der forlod sin praksis for at finde en større mening med livet og udvikle sine åndelige evner.

I dag er hun uddannet shamanistisk healer fra Michael Harners Foundation for Shamanic Studies og livscoach fra Martha Beck Institute. Hun rådgiver klienter individuelt som coach og shamanistisk healer, og hun leder retreats, holder ofte foredrag og blogger.

Tidligere har hun skrevet Born to Freak og What the Walrus Knows. At svømme med elefanter er hendes første bog på dansk.

Foto: Magic Box Photography, 2018

Læs mere

Seneste udgivelse

At svømme med elefanter

At svømme med elefanter er en forrygende, fascinerende og overraskende fortælling om og af en læge, der ender med at blive healer og få en elefant som åndelig guide. Sarah Seidelmann deler sine genkendelige tanker med os omkring meningen med tilværelsen, om den alt for travle dagligdag og længslen efter at føle sig nærværende og fuldt ud i live. Fra hjemmet og dagligdagen i Minnesota, USA, tager hun os med på sin utrolige rejse til Sydafrika og videre til Indien og deler sine vilde spirituelle møder og oplevelser, følelser og gennembrud med os. Og hun skriver så godt, underholdende og tankevækkende, at man ikke har lyst til at lægge bogen fra sig.

Bøger af Sarah Bamford Seidelmann