Søren Würtz

Beskrivelse

Søren Würtz

er født og opvokset i Silkeborg, og han er uddannet jurist. I 1998 debuterede han som forfatter med romanen Løbetid, der er en humoristisk historie om gymnasieeleven Vitus' første forelskelse og de trængsler, som det fører med sig. Senere fulgte yderligere to voksenromaner, henholdsvis den satiriske Det åbne vindue om en tandlæge, der ikke rigtigt kan tilpasse sig provinsbyens borgerskab, og Antik om en enkelt helt anderledes dag, på godt og ondt, i en ældre antikvitetshandlers ellers stilfærdige liv. I 2004 skrev Søren Würtz sin første ungdomsroman Tour de Teodor om drengen Teodor, der bor med sin skøre familie i en boligblok bag et supermarked, og som elsker at køre på cykel. I 2009 fulgte Tag chancen, Teodor, som er en ny selvstændig roman, der kan læses uafhængigt af Tour de Teodor. I denne roman forsøger Teodor at få succes både på hjulene og hos pigerne, og det er ikke let, men derfor kan han jo godt tage chancen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Antik

Axel er antikvitetshandler med en lille kælderforretning. Der kommer ikke mange kunder, og en stor del af tiden venter han, mens han funderer og betragter de mennesker, der passerer ude på gaden. Deres ansigter kender han ikke. Fra kælderen er det kun benene, han kan se og nikke genkendende til.

Axel lever i det hele taget en stilfærdig tilværelse. Men en enkelt dag, sankthansaftensdag, er anderledes. Lige fra morgenstunden...

Bøger af Søren Würtz

Tilføj til ønskeliste

Tour de Teodor

Søren Würtz

Tilføj til ønskeliste

Tag chancen, Teodor!

Søren Würtz

Tilføj til ønskeliste

Antik

Søren Würtz