Søren Skov

Beskrivelse

Søren Skov, født 1962, er journalist, forfatter og naturfotograf. Søren Skov har altid været fascineret af naturen, både den hjemlige og i udlandet. Til dagligt arbejder han som naturjournalist ved Nordjyske Medier, men han har også virket som naturguide for naturrejser i Europa, Afrika og Asien.

Søren Skov er oprindeligt fra Amager, men har i mange år boet i Jylland. Den jyske natur og naturen på Sjælland og i Skåne er derfor det, som står hans hjerte nærmest. Det er ingen tilfældighed, at flere af Søren Skovs bøger netop beskriver naturen i Jylland og i Øresundsregionen. Blandt hans udgivelser kan man finde bl.a. NATUREN RUNDT OM ØRESUND, fra 2011, og JYSK NATUR, fra 2014.

Læs mere

Seneste udgivelse

Jysk natur

Jylland har det hele. I Thys vidtstrakte klitheder kan man føle sig hensat til en øde vildmark. Vadehavet og marsken byder på uendelige horisonter, hvor store fugleflokke maler himlen sort. I Søhøjlandet snor Danmarks længste å sig gennem Danmarks højest beliggende landskab med store søer og landets største skovkompleks. Længst mod nord byder Skagen Odde på et enestående landskab formet af sand og hav.

I JYSK NATUR tager naturjournalist og -fotograf Søren Skov dig med til alle de andre storslåede naturområder, der gør Jylland til noget helt særligt.

 

Bøger af Søren Skov

Tilføj til ønskeliste

Jysk natur

Søren Skov