Rajiv Parti

Beskrivelse

Rajiv Parti er amerikaner, uddannet narkoselæge og tidligere chef for anæstesiafdelingen på Bakersfield Hjertehospital i Californien i mere end ti år, før han fik sin livsforvandlende nærdødsoplevelse. Efterfølgende har han studeret og arbejdet med komplementær og alternativ medicin og en holistisk tilgang til sundhed og sygdom.

Han rejser rundt i USA og afholder kurser for at hjælpe mennesker med helbredsproblemer, afhængighed, depression og kroniske smerter, sådan som englene instruerer ham i at gøre.

Se forfatterens hjemmeside: drrajivparti.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Jeg døde for at vågne op

Jeg døde for at vågne op er en fantastisk personlig beretning om at svæve mellem liv og død og opleve at bevidstheden rækker langt ud over kroppens liv. Da den amerikanske læge Rajiv Parti fik en nærdødsoplevelse på operationsbordet, så han først sin egen operation oppe fra loftet og kunne høre, hvordan en af lægerne fyrede en vits af. Dernæst oplevede han, at blive modtaget af ærkeengle og sin afdøde far, der førte ham gennem helvedes kvaler og viste ham den onde cirkel af vold, som havde plaget hans familie i generationer. Det blev tydeligt for ham, at de vanskeligheder, han oplevede i dette liv, hang nøje sammen med tidligere liv. Men dette var ikke alt: Englene viste ham herefter himlen. De belærte ham om, hvordan spiritualitet og sundhed hænger sammen på et dybt plan – og de insisterede på, at han bragte denne visdom med sig tilbage til sit jordiske liv. Parti var klar over, at han var nødt til at omlægge sit liv radikalt for at gøre det. Før sin nærdødsoplevelse var han en velhavende mand med en videnskabelig uddannelse og en succesrig karriere som overlæge. Han havde været både kølig og uempatisk i sit arbejde – og streng og til tider voldelig over for sin søn under hans opvækst. Alt dette ændrede sig efter, at han så både himmel og helvede med egne øjne. Efter nærdødsoplevelsen vågnede han op som et nyt menneske. Han solgte sin luksusvilla, sagde farvel til sin karriere, åbnede en holistisk sundhedsklinik og ændrede forholdet til sin familie totalt. Bogen er fascinerende og gribende læsning og vidner om, at der er et liv efter dette.

Bøger af Rajiv Parti