Peter Grønlund

Beskrivelse

Peter Grønlund (f. 1970) har siden 2005 udgivet bøger for både voksne og børn. Debuten Sub-land blev nomineret til en Orlapris for bedste ungdomsbog i 2006 og i 2011 fik han tildelt kulturministeriets nystiftede pris: Drengelitteraturprisen (3. præmien), for gysernovellen ”Blodkulten”, som siden er udkommet i en let bearbejdet udgave med titlen Hr. Wisborgs hemmelighed.
www.petergronlund.dk

Læs mere

Seneste udgivelse

En dødssyg turnering

”I skal lige give jeres telefoner til mig. Det er en regel her. Det er vigtigt, vi er helt klar i morgen.” Erik tøver. ”Og øhm …” siger han så. ”Der er også lige en anden ting. Noget jeg lige har fået at vide. I ved jo godt, at fodbold ikke er et spørgsmål om liv eller død…”

”Ja, det er meget vigtigere,” råber Sami.

Anton kan se sveden løbe ned ad halsen på Erik.

”Ja, det plejer jeg jo at sige. Men denne gang ER det faktisk et spørgsmål om liv eller død.”

Anton og hans venner spiller fodbold på byens bedste hold, FC Talenterne. Og holdet har kvalificeret sig til en turnering. Men det er en særlig turnering – en turnering med helt andre regler end normalt. Og pludselig er der ingen vej tilbage …

Zombier, fodbold, gys og humor i ét. En dødssyg turnering er skrevet af den prisbelønnede forfatter Peter Grønlund, der virkelig kan fange de unge læsere fra første til sidste side. Bogen er suverænt illustreret af Kim Svarer, som på én gang formår at skildre uhyggen og den groteske humor i historien.