Peter Brüchmann

Beskrivelse

Peter Brüchmann er journalist, forfatter og digital chef på TV2. Peter kender ledelse og sport indgående fra sit virke i og omkring sportens verden gennem 25 år. Peter er tidligere sportschef og ansvarshavende chefredaktør på BT. Som debattør, kommentator og foredragsholder har Peter især beskæftiget sig med ledelse og samfundsudvikling. Peter udgav i 2013 bogen 'Generation+' om fremtidens arbejdsmarked.

Læs mere

Seneste udgivelse

Sportens største ledere

Peter Brüchmann, journalist og digital chef på TV2, og Mikael Trolle, landstræner og sportsdirektør i Dansk Volleyball Forbund, afdækker hemmelighederne bag nogle af de største og mest varige succeser i sportens historie. De bygger bro mellem bold og business ved at se på, hvad der fremmer store præstationer.

Kan Pep Guardiola og Alex Ferguson trylle? Ligger der magi bag Vince Lombardi, Johan Cruyff og Phil Jacksons præstationer? Nej. Det handler om motivation, individuel ledelse og systematisk arbejde med mennesket frem for spilleren, hvad end man skal lede og inspirere Michael Jordan, Joe Montana, Michael Laudrup eller Lionel Messi.

Forfatterne kommer med eksempler, og i interviews får læseren opskriften på varig succes i organisationer. Læs også om det arbejde, som Thomas Frank, Ståle Solbakken og Kasper Hjulmand yder. Kendetegnende for disse sportsledere handler det ikke om at opnå resultater, men om at skabe dem.

Forfatterne gør op med måleskemaer og simple resultatmål, for vejen til en styrket konkurrenceevne ligger i menneskers potentiale. I Champions League – såvel som i erhvervslivet.

 

Bøger af Peter Brüchmann