Olav Harsløf

Beskrivelse

Mag.art. i nordisk litteratur og cand.mag. i dramaturgi Olav Harsløf har en lang akademisk karriere bag sig med lektorat ved Aalborg Universitet, rektor for Det Frie Gymnasium, for Det Rytmiske Musikkonservatorium, for Statens Teaterskole og senest har han opbygget uddannelsen ”Performance-design” på RUC, hvorfra han delvis har pensioneret sig selv.

Olav Harsløf er forfatter af DEN LILLE HAVFRUE, samt medforfatter af PIET HEIN – VERDENSDANSKEREN, et overraskende og underholdende portræt af den verdensberømte danskers mange sider.

Læs mere

Seneste udgivelse

Den lille havfrue

Den lille Havfrue – en biografi. Hvorfor? Fordi det var det, der manglede. Havfruen er behandlet i alle kunstneriske genrer – eventyr, maleri, skulptur, ballet, teater, film, musical. Derimod har vi biografien til gode. Den er hårdt savnet, for myterne har floreret i hundrede år og bundet os modstridende historier og skrøner på ærmet. Vi vil derfor gerne vide hvem hun egentlig var, hvem der skabte hende, hvem der fandt på hende – og ikke mindst: hvorfor hun blev den mest elskede dansker i hele verden. Og hvorfor vi danskere – gammeldanskere som nydanskere – har taget og stadig tager hende til os og identificerer os med hende.

Bøger af Olav Harsløf

Tilføj til ønskeliste

Den lille havfrue

Olav Harsløf