Noah Gordon

Beskrivelse

Noah Gordon, født 1926 i Massachusetts, USA. Uddannet journalist. Hans romaner, blandt andre Helbrederen og Shamanen har i årevis ligget på bestsellerlisterne i USA og navnlig Tyskland. The Society of American Historians tildelte Gordon The James Fenimore Cooper Prize 1991/92 for hans historiske forfatterskab. I 2000 udkom Lægen fra Zaragoza og senest Catalaneren (2010).

Læs mere

Seneste udgivelse

Catalaneren

Den unge vinbonde Josep flygter fra borgerkrig i Spanien og ender hos en fransk vinbonde i Languedoc, der giver giver ham arbejde. Da Josep en dag får besked om, at hans far er død, begiver han sig ud på den lange vandring hjem. Men vil det lykkes ham at komme hjem, eller vil han blive fanget af de røde baretter inden og slået ihjel? Hvad møder ham, hvis han når frem? Venter Teresa stadig på ham? Og er familiegården gået i arv til hans bror? Catalaneren er en fortælling om krig og fattigdom, om tilværelsens grusomhed og uretfærdighed, men også om kærlighedens natur, om venskab og forståelse. Endnu en  underholdende og berigende historie af forfatteren til succesromanerne Shamanen og Helbrederen.
 

Pressen skrev:

»

Hvis du er til den gode, rolige historie, der langsomt kryber ind under huden og bliver siddende i din krop længe og blødt, hver gang du lægger bogen fra dig, så er du helt sikkert til Noah Gordons fantastiske fine Catalaneren ...

«

***** - IN

»

... en dejlig læseoplevelse.

«

Bøger af Noah Gordon

Tilføj til ønskeliste

Shamanen, ebog

Noah Gordon

Tilføj til ønskeliste

Catalaneren

Noah Gordon

Tilføj til ønskeliste

Helbrederen, ebog

Noah Gordon