No Emil Sjöberg Kampmann

Beskrivelse

No Emil Sjöberg Kampmann, ph.d.-stipendiat ved Institut for Samfund og Globalisering (RUC), forsker i vilkårene for offentlig ledelse og har særligt fokus på tillid, tværprofessionelt samarbejde og innovation som centrale dimensioner af fremtidens ledelsesopgaver. Han har skrevet flere artikler om tillid og ledelse og har tidligere været forskningsassistent ved Akademiet for Tillidsbaseret Ledelse samt ekstern lektor ved CBS.

Læs mere

Seneste udgivelse

Tillid på bundlinjen

Alle politiske partier uanset farve har de senere år talt om tillid som det nye ledelsesparadigme. Men hvad er det for nogen principper, de offentlige ledere skal benytte, hvis de skal lede med tillid?

Bogen viser hvilket enormt potentiale, der ligger i at arbejde med tillid som et bærende princip. Den gør praktisk og konkret rede for, hvordan lederen kan gribe arbejdet med tillid an, så det kan ses på bundlinjen. En lang række offentlige virksomheder fortæller om de resultater, de har opnået ved at lægge kontrollen på hylden og i stedet lede medarbejderne med tillid.

Fra bogen: ”Vi kan ikke vride mere ud af de eksisterende ledelsesparadigmer, og vi kan ikke forvente, at der bliver hældt flere penge i den offentlige sektor. Hvis vi vil opretholde et velfærdssamfund, bliver vi nødt til at lede på en anden måde end gennem de principper, vi har til rådighed i dag. Tillid er ikke en mulighed, den er en nødvendighed!”

Bogen er en del af serien Gyldendal Public. Bøgerne i serien er til engagerede medarbejdere, ledere og politikere i den offentlige sektor. Alle bøger fra Gyldendal Public tager udgangspunkt i, at den offentlige sektor består af virksomheder som alle andre – drevet under særlige vilkår og med særlige formål.
 

Bøger af No Emil Sjöberg Kampmann