Nina Hald

Beskrivelse

Nina Hald er uddannet cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet i 2002. Nina har arbejdet som freelance journalist for op til 25 medier i 8 lande; Danmark, Sverige, Norge, Holland, Schweiz, Tyskland, Kina og Rusland. Hun er desuden redaktør på guldsmedebranchens fagblad, AuClock og smykkeredaktør på verdens vigtigste smykke- og urmedie, BaselWorld Daily News.

Nina Hald har skrevet adskillige bøger om smykker og ædelsten, herunder DRØMME OM DIAMANTER, DIAMANTER, PERLER, GULD og SMYKKESTEN. Ydermere har Nina Hald har arrangeret og kurateret større kongelige smykkeudstillinger - og skrevet kataloger dertil.

Læs mere

Seneste udgivelse

Smykkesten

Måske ses smykkestenenes skønhed ikke umiddelbart når de findes, men de-res indre skjuler betagende farver. Sprudlende eller stilfærdige, til hverdags-brug eller aften-elegance, iøjnefaldende eller diskrete – stenene kan det hele og rummer det hele i deres uforlignelige, unikke skønhed.  Som naturens mest værdifulde frembringelser har smykkesten fundet vej til og finder stadig vej til vores kultur- og kunsthistorie. Forfatteren er Nina Hald, og det borger for både grundig og underholdende orientering om et eksotisk emne. I sjette bind af hendes populære kulturvidenskabelige bogserie kan man nok engang glæde sig over de skønneste billeder fra verdens største og vigtigste smykkefirmaer, minefirmaer og auktionshuse, der har leveret den både glamourøse og visuelt informative side af bogen.

Bøger af Nina Hald

Tilføj til ønskeliste

Smykkesten

Nina Hald

Tilføj til ønskeliste

Guld

Nina Hald

Tilføj til ønskeliste

Perler

Nina Hald