Nina Hald

Beskrivelse

Nina Hald er uddannet cand.mag. i Medievidenskab fra Københavns Universitet i 2002. Nina har arbejdet som freelance journalist for op til 25 medier i 8 lande; Danmark, Sverige, Norge, Holland, Schweiz, Tyskland, Kina og Rusland. Hun er desuden redaktør på guldsmedebranchens fagblad, AuClock og smykkeredaktør på verdens vigtigste smykke- og urmedie, BaselWorld Daily News.

Nina Hald har skrevet adskillige bøger om smykker og ædelsten, herunder DRØMME OM DIAMANTER, DIAMANTER, PERLER, GULD og SMYKKESTEN. Ydermere har Nina Hald har arrangeret og kurateret større kongelige smykkeudstillinger - og skrevet kataloger dertil.

Læs mere

Seneste udgivelse

Perler

Som den første større bog på dansk om perler er der nok at tage fat på: Perler har været ensbetydende med privilegier, position, prestige, paradis, passion og power. Deres skønhed blev symbol på prunk, pynt og pryd, og omspundet af poesi. Personligheder som Julius Cæsar, Kleopatra og dronning Elizabeth I af England har alle smykket sig med havets juveler, og i det 20. århundreder har kendte (og kongelige) kvinder som Audrey Hepburn, Grace Kelly, Lady Diana Spencer, Jacqueline Kennedy og Elizabeth Taylor alle kastet deres kærlighed på perlerne. Endelig har en perfekt perle altid været mere værd end sin vægt i guld.

Rigt illustreret med et potpourri af pragtfulde perler i løs vægt, perlegenstande, historiske malerier og smykker.

Bøger af Nina Hald

Tilføj til ønskeliste

Perler

Nina Hald