Morten Sabroe

Beskrivelse

Læs mere

Seneste udgivelse

Evig troskab

En stor roman der udspiller sig i de år, hvor Elvis Presley kom til landet og Brylcreem´en bredte sig fra fædrenes til sønnernes hår.

Evig troskab handler om to brødre, der lever på en velhavende vej nord for København sammen med deres mildt sagt noget fjerne og excentriske forældre. Ganske tæt på ligger Bunkeren, en lejekaserne, hvor de ikke nær så privilegerede bor. Det eneste sted, drengene fra disse to steder, mødes er fodboldbanen, ellers er der så godt som altid krig på kniven mellem dem. Det er også grunden til, at bogens hovedperson, den fjortenårige Christopher, en dag får en fortand slået ud: Det er en dreng fra Bunkeren, der kaster en sten efter ham. Det skal hævnes, den opgave påtager Christophers storebror, Robert, sig; det udvikler sig mere dramatisk end vanligt: Under det slagsmål, det udvikler sig til, bider Bunkerdrengen et solidt stykke af Roberts øre af og spiser det!

Romanen udvikler sig videre til både en kærlighedsroman og en familieroman: Christopher forelsker sig i den skønne Jessica, som netop er flyttet ind på vejen, samtidig med at han gør sine første seksuelle erfaringer med Camilla fra Bunkeren. Og så sker der ting og sager, der forekommer mere og mere mystiske: en mærkelig lurvet mand begynder at luske rundt i kvarteret: Hvad har han at gøre der, hvad vil han? Og hvorfor forsvinder Christophers far pludselig sporløst?

Evig troskab er en på én gang hård og blød roman om ungdom, om familie, om kærlighed og gammelt nag.

Bøger af Morten Sabroe

Tilføj til ønskeliste

En luder steg af toget

Morten Sabroe

Tilføj til ønskeliste

Evig troskab

Morten Sabroe