Mette Gammeltoft

Beskrivelse

Mette Gammeltoft: bevægelsespædagog, kraniosakralterapeut, underviser på Gotvedskolen i massage.

Læs mere

Seneste udgivelse

Liv i kroppen

En’falckkasse’ fuld af nemme og overkommelige øvelser, der let kan passes ind i dagligdagen. De vil bare tage et par minutter hver, og man vil opdage, at de små øvelser har en forbløffende stor virkning. Væk flyver spændinger, hovedpine, muskelsmerter, og i stedet oplever man et øget velvære og arbejdsglæde.

Små øvelser i hverdagen kan gøre underværker og have stor virkning på det kropslige velbefindende. Uanset om man sidder foran computerskærmen på et kontor, fylder varer på hylderne i et supermarked, arbejder på et stillads, kører taxa, lastbil eller bus, har kroppen brug for at slippe af med de spændinger, som ensformige arbejdsbevægelser medfører. Bag Liv i kroppen står to garvede bevægelsesmennesker. Virkelig en bog, man skal dele med andre.


Pressen skriver:

»Nemme og meget overkommelige øvelser, der hver især tager et par minutter og derfor nemt kan passes ind i en travl hverdag. Øvelserne er velillustrerede. Skal helt bestemt ligge på mit skrivebord som en daglig reminder om at få løsnet kroppen op«
– Conni Boll Christensen, Lektør

Bøger af Mette Gammeltoft