Medde Lykke Vognsen

Beskrivelse

Medde Lykke Vognsen er klinikejer, fysioterapeut og certificeret yogalærer. Hun er medstifter, direktrice og ejer af sundhedshuset PHYSIOGA. Efteruddannet inden for motorisk træning af børn samt teknik- og biomekanikbaseret yogapraksis.

Siden 1998 har Medde undervist i forskellige bevægeformer og åndedrætsteknikker.

Hun har løbende udviklet træningsformen PHYSIOGA og træningsforløbene PHYSIOGA gravid, PHYSIOGA efterfødsel og BLID YOGA til hjernerystede. Medde har ligeledes sammensat til det kompetenceudviklende forløb for pædagoger, PHYSIONAUT, som hun også underviser på.

Medde er specialist i manuel behandling af graviditetsrelaterede smerter og individuelt tilpassede træningsforløb for både voksne og børn. Dertil kommer specialkompetencer inden for behandling og træning af komplekse biomekaniske problemstillinger og instabilitetsrelaterede symptomer. Medde tilbyder også hjemmebesøg med henblik på tidligt at støtte både barn og forældre i en sund motorisk udvikling og hensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Læs mere

Seneste udgivelse

Leg og balance

LEG og BALANCE er bogen til dig, der gerne vil forstå dit barns motoriske udvikling og lære, hvordan du med intelligente og målrettede bevægelseslege kan støtte dit barn gennem de første 18 måneder. Du bliver klogere på dit barns udvikling måned for måned, og bogen inviterer dig til meningsfuldt samvær med dit barn, som styrker forbindelsen mellem krop og sind.

Bøger af Medde Lykke Vognsen

Tilføj til ønskeliste

Leg og balance

Medde Lykke Vognsen