Margrethe Neergaard

Beskrivelse

Margrethe Neergaard, født 1946, er vokset op med en stav i hænderne og har hele sit liv levet efter de livsprincipper, der blev grundlagt i hendes barndom. Uddannet sygeplejerske, har været selvstændig i 20 år med salg til medicinalindustrien. Underviser lægemiddelkonsulenter. Elev hos sin morfar. Leder Kaptajn Jespersen Instituttet og har demonstreret stavgymnastik mange steder landeat rundt - bl.a. ved sundhedsstævner på Hindsgavl Slot. Underviser i kaptajn Jespersens morgengymnastik på bl.a. Ruths Hotel i Gl. Skagen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Gør det nu!

En bog om en stor personlighed, hans liv og hans mission. Kaptajn Jespersen og hans  stavgymnastik var med til at ændre danskernes forhold til deres krop og betydningen af at bruge den hensigtsmæssigt.

Kaptajn Jespersens eget motto var: “Gør det nu!”, og han introducerede "En sund sjæl i et sundt legeme”, et koncept, der stadig gælder og kendetegner manden og hans banebrydende gymnastiksystem med stavene. I mere end 25 år formidlede Kaptajn Jespersen morgengymnastik til danskerne igennem radioen, når klokken slog syv. Margrethe Neergaard er fortsat, hvor kaptajnen slap staven og leder i dag Kaptajn Jespersen Instituttet. I bogen fortæller hun om sin morfars liv og viser samtidig en række nemme øvelser, som man kan udføre derhjemme. Stavgymnastik er en anderledes og fornøjelig form for motion, hvor man lærer sin krop bedre at kende og samtidig træner sin koncentrationsevne. Det giver øget velvære og ny energi, når man med stavens hjælp strækker kroppen igennem. Forord af Hans Bonde, professor ved Institut for Idræt og Ernæring.

Bøger af Margrethe Neergaard

Tilføj til ønskeliste

Gør det nu!

Margrethe Neergaard