Lene Højholt

Beskrivelse

Lene Højholt er Cand. mag i kristendomskundskab og kunsthistorie fra Århus Universitet og i psykologi fra Ålborg Universitet.

Lene Højholt har blandt andet udgivet titlerne AT BLIVE MENNESKE og VEJEN, som begge handler om religion.

Læs mere

Seneste udgivelse

At blive menneske

AT BLIVE MENNESKE er en fordybende læsning af Bibelens første kapitler, traditionelt kaldet urhistorien, som i en tidløs dimension beskriver, hvordan det er at være menneske. De belyser, hvem vi er, og hvorfor vi er, som vi er; derfor har de noget at sige til alle, både til personer, der kæmper med det almindelige liv og forsøger at få det til at hænge sammen eller udfolde sig, og til personer, der ønsker at følge en kristen vej igennem livet, og som har brug for et bevidsthedslandkort for at finde vejen ud af jegets lukkede virkelighed og ind i sindets åbne landskab, hvor mødet med Gud bliver muligt.

Bogens sidste afsnit inddrager Abraham og udvalgte fortællinger om ham som billeder på det søgende menneske, der har valgt at finde Guds vej, og som kæmper for at holde sig på den.

Lene Højholt er præst i Grenå. Hun afholder kurser i Johannesevangeliet og leder studiegrupper til Assisi. Lene Højholt har tidligere udgivet VEJEN - meditativ fordybelse i johannesevangeliet, som nu er i 3. oplag.

Bøger af Lene Højholt

Tilføj til ønskeliste

At blive menneske

Lene Højholt

Tilføj til ønskeliste

Vejen

Lene Højholt