Lars Ranek

Beskrivelse

Lars Ranek er en af de mest succesrige fotografer i Danmark. Han er verdensbedste madfotograf, og han er en følsom og stemningsfuld naturfotograf. I 2016 udgav han sammen med Anne-Sofie Storm Wesche bogen DYREHAVEN, som er en smuk og stor bog med fotos og tekst om Dyrehaven nord for København.

Læs mere

Seneste udgivelse

Dyrehaven

 Dyrehaven er et åndehul. For byen, for lokale, for turister og for dyr. Historien om Dyrehaven rækker tilbage til bronzealderen, ind i enevældet og langt ind i fremtiden. Menneskets eksistens i skoven er faktisk blot en parantes, for det er dyrerenes kongedømme, som vi har fået lov at låne og besøge. Derfor ændrer skovens udseende sig ikke, det bevares blot.

I juli 2015 blev Dyrehaven optaget på UNESCOS liste over verdens kulturarve på grund af sine unikke spor efter Christian den 5's jagtveje. Det er de veje bogen følger. Den tager læseren med på en vandring gennem skoven fra Eremitageslottet til Bakken, fra ponyture til gåture, og til de store årlige begivenheder i skoven, som er med til at give os alle ejerskab af et stykke Danmarkshistorie.

Bøger af Lars Ranek