Lars Møller

At være jægersoldat har altid været omgivet af mystik, hvilket har ført til masser af rygter, konspirationer og falske forestillinger. Men sådan skal det ikke være længere. Derfor har Lars Møller skrevet bogen "JÆGER 200 - med hjertet som indsats", for at give et sandfærdigt indblik i, hvordan livet i Jægerkorpset egentlig leves. Lars Møller ved, hvad han taler om. Han har været Jægersoldat i 25 år og har deltaget i utallige opgaver og operationer.

I JÆGER 200 fortæller han den åbne, ærlige og dramatiske historie om livet som Jægersoldat. Det er en tilværelse fyldt med hård træning, rejser, spænding og action, men der følger også masser af spekulationer, frustrationer, afsavn og bekymringer. En af de største udfordring har imidlertid være at få det hele til at gå op med livet som alenefar til to børn efter et kuldsejlet ægteskab.

Bogen er fyldt med utrolige historier, og disse bruges som afsæt ind i dybere tanker om etik og moral, afsavn, og hvad der sker med én, når man bliver nød til at slå ihjel for ikke selv at dø. Hvad det er ,der får mennesker til at leve på kanten af mental og fysisk formåen uden at miste overblikket i umenneskelige situationer med ansvar for eget, kammeraters og fjenders liv?

I JÆGER 200 kommer der et levende ansigt på Jægersoldaten, og man mærker den personlige pris, man betaler. Bogen giver et indblik i, hvad der skal til, for at lykkes som soldat, men også som privatmenneske og far til to børn.

Lars Møller bruger i dag sin erfaring til at udvikle andre mennesker og arbejder med lederudvikling, teambuilding og coaching af private, erhvervsfolk og elitesportsfolk.

Bogen er rigt illustreret med hidtil usete billeder fra opgaver og operationer i ind- og udland.

Lars Møller (f.1962) voksede op i en forstad til København. I 1984 gennemførte han Jægerkorpsets krævende optagelsesprøve og blev Jæger nummer 200. Siden har han gennemført træning og opgaver i alverdens lande og deltaget i utallige operationer på Balkanhalvøen, i Afghanistan og i Irak.

Lars Møller har desuden haft mange forskellige jobfunktioner i operative sammenhænge og i årevis været en af de ledende kræfter blandt de danske Jægersoldater. Han lever i dag af at vejlede og coache ledere, erhvervsfolk og elite sportsfolk og føre dem til bedre resultater, større selvindsigt, kontrol af kaos og større tilfredsheden i hverdagen.

Bøger