Kristoffer Frøkjær

Beskrivelse

Kristoffer Frøkjær (f. 1973) er uddannet cand.scient. i biologi, og har gennem mange år arbejdet med formidling af videnskab på DR.

Han har tidligere udgivet den populærvidenskabelige bog Hverdagens hjerner, og holder løbende foredrag og underviser i formidling af videnskab. De sidste 6 år har han været vært på P1's program "Videnskabens Verden".

Foto: Martin Kunzendorf

Læs mere

Seneste udgivelse

Eske Willerslev

Professor Eske Willerslev er en globalt berømmet forsker, der er drevet af ildhu og dæmoner for at komme først og vinde. Sammen med videnskabsjournalist Kristoffer Frøkjær tager han på rejse til barndommens ødegård i Sverige for at genopleve sin fortid. Det er historien om drengen, der vil gøre sin barske far stolt, om teenageren, der var småkriminel, men som blev professor, om altid at gå mod strømmen og om at lide afsavn for at nå frem til målet. Det er historien om en mand, der spiser livet i store mundfulde, uanset hvad det byder på.

Eske Willerslev jagter som verdensberømt evolutionsforsker sandheden om fortiden og tegner konturerne af menneskets ukendte fortid. Og under sin evige jagt på disse fortidslevn bliver Eske Willerslev blandt andet optaget i en indianerstamme, er ved at dø som pelsjæger i Sibirien og leder efter gener i et angiveligt rumvæsen. Og skaber overskrifter i alverdens medier.

 

Bøger af Kristoffer Frøkjær