Klaus Bjerre

Beskrivelse

Klaus Bjerre har fotograferet fugle og natur siden 1976.

Han lagde i ungdomsårene ud med at samle sommerfugle, møl og natsværmere, men konverterede til fuglekiggeriet og tilbragte mange weekender året rundt i området omkring Rørvig bevæbnet med en kikkert og siden kamera.

Klaus Bjerres fotos har været trykt i adskillige europæiske natur- og fuglemagasiner samt fuglebøger.

Privatfoto.

Læs mere

Seneste udgivelse

Israel

En rejse i Israel med billeder fra det spæde forår tidligt i februar til årsskiftet december/januar.

Turen starter i Eilat helt i syd ved porten til Rødehavet.

Eilat er i særklasse en af verdens bedste trækfuglelokaliteter og billederne viser, både livet i de tilsyneladende ”døde” wadier i Eilat Mountains og ikke mindst det fantastiske rovfugletræk, der passerer over bjergene fra februar til maj.

På vej mod nord gennem den tørre og varme Jordan dal vises der billeder fra trækfuglenes pitstop i Jordan dalen bl.a. fra kibbutzerne Yotvata og Neot Smadar.

Længere mod nord i central Negev vises et Israel, der er mere end et trækfugleparadis, det er også et land med et barsk ørkenklima og med fugle, der har tilpasset sig til det barske liv i ørkenen.

Sidst i august, hvor titusindvis af hvide storke iscenesætter starten på efterårstrækket er vi i Bet Shaen dalen, hvor hundredevis af fiskedamme er en magnet for storke, vadefugle, ænder, måger, terner og mange småfugle.

Billedrejsen slutter helt mod nord i Hula dalen, hvor mere end 30.000 traner overvintrer hver vinter.

Bøger af Klaus Bjerre

Tilføj til ønskeliste

Israel

Klaus Bjerre