Keith Stuart

Beskrivelse

Keith Stuart er spilredaktør på The Guardian, hvor han i mere end 20 år har skrevet om blandt andet teknologi, computerspil og digitale medier. Mig og Sam (2018) er hans debutroman. Han er selv far til en dreng med autisme og trækker på sine egne erfaringer i romanens skildringer af, hvordan en far og søn knytter bånd og kommunikerer ved hjælp af den virtuelle verden i computerspillet Minecraft.

Stuart er gift og har to børn.

Læs mere

Seneste udgivelse

Mig og Sam

Årets mest opløftende bog. En rørende historie om en far og søn, der er faret vild i livet, men sammen finder en vej.

 

En far der må genfinde kærligheden ...

Alex elsker sin kone, Jody, men har glemt, hvordan han viser det. Han elsker sin søn, Sam, men forstår ham ikke. Han er kort sagt kørt fast og har brug for et spark for at komme ud af den sump, han befinder sig i. Det spark giver Jody ham, og Alex befinder sig nu på vennen Dans luftmadras.

 

En søn der viser ham, hvordan man skal leve ...

Mød den otteårige Sam. En skøn, men skæv dreng, der har brug for sine forældre for at kunne navigere i en verden, som han finder uforudsigelig og skræmmende. Men hvordan skal han få den far, der næsten er bange for at være sammen med ham, tilbage på banen?

Pressen skriver:

»Bogen styrer sikkert uden om blot at blive en " happy go lucky-roman" og får én til at sidde og heppe på hovedpersonerne, som man ønsker det allerbedste for.«
**** – Familie Journal

»… en rørende, sårbar og meget vedkommende kærlighedshistorie om kærligheden mellem far og søn …«
Femina

Bøger af Keith Stuart

Tilføj til ønskeliste

Mig og Sam

Keith Stuart