Karla Nor Holmbäck

Beskrivelse

Karla Nor Holmbäck (f. 1991) er uddannet tegnefilmsinstruktør fra Den Danske Filmskole (2018). Hendes afgangsfilm, Holly på Sommerøen, blev på 14 dage streamet flere gange end selveste Gurli Gris, da den lå tilgængelig på Ramasjang i vinterferien 2019. Med Vores fantastisk forskellige Familier (2020) debuterer Karla som både forfatter og illustrator til samme bog. Hun kommer selv ud af en stor skilsmissefamilie med papmødre, bonus-bedster og halv-søstre, hvis familieportrætter kan ses på bogens for- og bagsats.

Læs mere

Seneste udgivelse

Min Familie

Hvordan ser din familie ud?

I bogen her kan du møde Lilli i farmors have, Cirkusklovnen Milo, Karen-Sofie der har to mødre, Kongelige Frederik med hang til fritter, Felix og hans luksus-tanter, Asta hvis mor leder efter en mand, Ali på rejse gennem ørkenen, de 14 unger som Agnes og Jørn passer, Kasper og hans far fra San Francisco, Aya der elsker når alt er som det plejer, Emil der drømmer om sin far, og Esther som tager toget hjem til sin blandede familie...

Karla Nor Holmbäck debuterer som forfatter og tegner med den rimende billedbog Vores fantastisk forskellige Familier. Fra ca. 4 år.


Citat fra bogen:

I en lilla villa på Skovduevej

bor fjorten børn i et hurlumhej.

De blir’ passet og plejet af Agnes og Jørn,

som kærligt tager sig af ensomme børn. 
                      

Da børnene kom, var de triste og tys,

men så fik de masser af varme og kys, 

og nybagte boller med bærmarmelade

og en hverdag med plads til fis og ballade.

Bøger af Karla Nor Holmbäck

Tilføj til ønskeliste

Min Familie

Karla Nor Holmbäck