Karin Brunk Holmqvist

Beskrivelse

Karin Brunk Holmqvist (f. 1944) er en af Sveriges mest læste forfattere og desuden en meget populær foredragsholder. Hun bor i Tomelilla i det sydøstlige Skåne, som danner ramme om alle hendes romaner.

Brunk Holmqvist slog igennem som forfatter som 52-årig og har siden udgivet en række romaner, som med humor, hjertevarme og menneskelig indsigt skildrer mødet mellem ung og gammel, land og by og viser læserne, at det aldrig er for sent at ændre sit liv.

I 2018 udkom Majken Minefinder, der er en charmerende og humoristisk skildring af livet i en lille sydsvensk by, hvor rygterne løber hurtigt, og venskaber udfolder sig på tværs af generationer.

På Cicero er udkommet: Potensgiverne (2008), Glimmerbøsserne (2009), Sirile Gentlemen søges (2010), Akutklokken (2018) og Majken Minefinder (2018).

karinbrunkholmqvist.se

Læs mere

Seneste udgivelse

Majken Minefinder

Man bliver aldrig for gammel til at starte forfra.

Det må den ældre herre Ossian sande, da han forlader Skillinge og begiver sig ud på sit livs rejse til Bornholm. Imens står det mere roligt til tilbage i den lille by – i hvert fald indtil Majken, Ossians velmenende nabo, finder en fin dekoration på stranden, som hun tager med hjem, og hele byen må evakueres. Hun skammer sig over den pinlige affære og bliver lettet, da alles opmærksomhed i stedet rettes mod Ossians hus, som pludselig står mørkt og tomt.

Majkens barnebarn Sara er bekymret for den forsvundne Ossian. Han er god at tale med, og så behandler han hende som en voksen. Hun beslutter sig derfor for at finde ud af, hvad der kan være sket. Også organisationen Missing People går ind i sagen, og det får både uventede og uheldige konsekvenser.

Med varme, humor og sin helt egen charme skildrer Brunk Holmqvist livet i en lille sydsvensk by, hvor rygterne løber hurtigt, og venskaber udfolder sig på tværs af generationer.

Pressen skriver:

»Herlig, hyggelig og humoristisk historie fra en lille skånsk by.«
***** – Familie Journal

» … den lækreste læsning.«
Femina  

Bøger af Karin Brunk Holmqvist