Julie Holland

Beskrivelse

Dr. Julie Holland (født 1965) er psykiater med psykofarmakologi som speciale. Hun arbejdede i en årrække på den psykiatriske skadestue på Bellevue Hospital i New York City og var assisterende klinisk professor i psykiatri ved New York University School of Medicine. Hun har i over 20 år haft privat psykiatrisk praksis på Manhattan.

Foto: Jessica Hills, 2018

Læs mere

Seneste udgivelse

Hormoner, humør og hedeture

I Hormoner, humør og hedeture beretter psykiater Julie Holland om de millioner af kvinder i den vestlige verden, som kvæler deres følelser ved hjælp af mad, alkohol, psykiatrisk medicin med alvorlige bivirkninger og andre former for afhængighedsadfærd for at undgå vores kvindelige virkelighed.
Som kvinder lærer vi på et tidligt tidspunkt, at vores humørsvingninger er et irriterende problem, vi er nødt til at skjule. Men vores krop er meget klogere, end vi tror. Vores skiftende stemninger er nemlig et fintfølende feedbacksystem, der sætter os i stand til at blive mere empatiske, mere intuitive og mere bevidste om vores egne evner.
I bogen deler Julie Holland sin viden om den medicin, vi tager, og om sammenhængen mellem mad og sindsstemninger. Hun giver praktiske råd om sex, motion og søvn plus nogle overraskende naturlige metoder, som effektivt kan hjælpe kvinder til at leve et bedre og mere balanceret liv.

Bøger af Julie Holland