Jory John

Beskrivelse

Jory John debuterede med historierne om Bjørn og And, Han har nogle naboer, som indimellem larmer lidt rigeligt, så han ved lige nøjagtig, hvordan Bjørn har det. På den anden side sker det også, at han drikker for meget kaffe og bare har lyst til at være sammen med sine venner hele natten - fuldstændig ligesom And. Han er bosat i USA.

Bibliografi: Jeg har jo sagt godnat! og Jeg har jo sagt, at jeg godt kan lide dig!

Jory John er, sammen med Mac Barnett, manden bag New York Times Bestselleren THE TERRIBLE TWO, på dansk BALLADEKLUBBEN, der er udkommet på over 20 sprog.

Læs mere

Seneste udgivelse

Balladeklubben 3 - Helt ude i skoven

Alle der er vilde med pranks og ballade og bøger som WIMPY KID og KAPTAJN UNDERHYLER vil også elske BALLADEKLUBBEN.

Det er sommer, og Miles og Niles er flyttet ud i deres sommerhovedkvarter i skoven, hvor de hænger ud, hører musik, læser og slapper af. Lige indtil de opdager, at deres yndlingsfjende, Josh Barkin, er blevet sommerkommandør på Yawnee Valleys Råbe- og Armbøjningslejr.

Nu har Miles og Niles et mål: De skal lave sjov med Josh og hans rekrutter. Og da de stjæler Papakompagniets flag, og Josh sværger hævn, kommer der virkelig fart over feltet. Nu gælder det om at holde tungen lige i munden og udtænke den perfekte plan, hvis de skal komme helskindede gennem sommeren.

Lige den perfekte ferie for Miles og Niles.