John Green

Beskrivelse

Den amerikanske forfatter John Green (f. 1977) har opnået kultstatus med den filmatiserede bestseller En flænge i himlen (2012). Høst - Søn udgiver den prisvindende debut, Gåden om Alaska (2006/2014), Paper Towns (2014) og Endnu en Katherine (2015). Verden over har Greens bøger gået deres sejrsgang, og alle titler er solgt til filmatisering. I 2007 stoppede John og hans bror Hank med at sms' e og maile hinanden. I stedet delte de samtaler og tanker over videoer på YouTube. Videoerne skabte et virtuelt fællesskab kaldet Nerdfighters , der kæmper for retten til at være intellektuel nørd og bekæmpe"the overall worldwide level of suck" , bl.a. ved verdensomspændende velgørenhedsindsamlinger. Selvom brødrene Green siden da har genoptaget den private kommunikation, uploader de fortsat to videoer om ugen på deres populære YouTube-kanal, Vlogbrothers . Green er desuden meget aktiv på Twitter, hvor han har millioner af følgere. DFTA! (Oversat af Nerdfighter: Don' t Forget To Be Awesome)

Læs mere

Seneste udgivelse

Skildpadder hele vejen ned

Aza Holmes prøver. Hun prøver virkelig. At være en god ven, en god datter, en god studerende – og måske oven i købet en god detektiv. Men det er svært, når hun samtidig har hovedet fuldt af tankespiraler, som besværliggør hverdagen og omgangen med andre mennesker.

John Green, bestsellerforfatteren til bl.a. En flænge i himlen og Paper Towns er en mester i at skildre de skæve karakterer, og i Skildpadder hele vejen ned står portrættet af hovedpersonen Aza stærkt. Med stor indlevelse skildres en ung kvinde med OCD og hendes kamp for at navigere i en såkaldt normal tilværelse.

Romanen fortæller om livslangt venskab, Star Wars fan fiction, en forsvunden millionær og den første svære kærlighed, der ikke bliver nemmere, når man samtidig har psykiske udfordringer at tumle med.

 

Bøger af John Green

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

En flænge i himlen

John Green

Tilføj til ønskeliste

Gåden om Alaska

John Green

Tilføj til ønskeliste

Endnu en Katherine

John Green

Tilføj til ønskeliste

Paper Towns

John Green