Jeffrey Long

Beskrivelse

Den amerikanske forfatter Jeffrey Long er onkolog med speciale i strålebehandling. Han har de sidste 35 år forsket i nærdødsoplevelser og har siddet i bestyrelsen for The International Association for Near-Death Studies. Han har desuden grundlagt Near Death Experience Research Foundation og hjemmesiden www.nderf.org, der indeholder en database med beretninger om nærdødsoplevelser fra mennesker over hele verden. Han er gentagne gange blevet interviewet på tv i USA om emnet.

Paul Perry er medforfatter til mere end 10 bøger om nærdødsoplevelser, bl.a. New York Times-bestselleren Efter livet (Det Blå Hus 2012) og Jeg døde for at vågne op (Borgen 2017)
Læs mere om forfatteren: paulperryproductions.com.

Foto: Jody Long

Læs mere

Seneste udgivelse

Gud og efterlivet

I Efter livet fra 2012 præsenterede lægen, forfatteren og nærdødseksperten Jeffrey Long opdagelser fra studier udført i forbindelse med sin Near Death Experience Research Foundation, som gav stærke videnskabelige indikationer på, at der er et liv efter døden. Jeffrey Long har arbejdet videre med sin banebrydende forskning i, hvad der sker, når vi dør, og har foretaget historiens største undersøgelse af nærdødsoplevelser til bogen Gud og efterlivet. Resultaterne peger ikke alene i overvældende grad i retning af, at der findes et liv efter døden, men også at Gud eksisterer. Gud og efterlivet redegør for Jeffrey Longs opdagelser om livet efter døden, og er den første dybtgående videnskabelige undersøgelse af personer, som hævder at have mødt Gud eller åndelige væsener i forbindelse med en nærdødsoplevelse. Bogen indeholder adskillige beretninger – mange beskriver, hvordan de begiver sig ind i himmelske verdener, genforenes med deres afdøde kære og møder åndelige væsener, før de vender tilbage til vores verden for at give en beskrivelse af deres rejse. Jeffery Long ser de forbløffende ligheder mellem disse vidnesbyrd som et overvældende bevis på, at Gud virkelig findes. Bogen er fascinerende læsning og som forfatterens tidligere bog fyldt med interessante cases.

Bøger af Jeffrey Long

Tilføj til ønskeliste

Gud og efterlivet

Jeffrey Long