Jeff VanderMeer

Beskrivelse

Jeff VanderMeer (f. 1968) er prisvindende bestsellerforfatter og redaktør. Hans bøger er blevet oversat til 37 sprog og belønnet med flere priser. Han skriver desuden for bl.a. Washington Post, New York Times Book Review, Los Angeles Times og Guardian. Han voksede op på Fijiøerne og bor nu i Tallahassee i Florida.

I begyndelsen af 00’erne var VanderMeer med til at definere den litterære genre new weird med bl.a. fortællingerne fra den fiktive by Ambergris i et alternativt fremtidsunivers, som er beskrevet i bestselleren City of Saints and Madmen (2001). Hans hustru Ann VanderMeer var redaktør af magasinet Weird Tales, og sammen udgav de i 2008 den genredefinerende antologi The New Weird med bidrag fra de fleste af de forfattere, der kom til at tegne genren.

Læs mere

Seneste udgivelse

Accept

Det er vinter i Område X, det mystiske vildnis, der efter tredive års overvågning stadig ikke lader sig forklare eller kortlægge. Mens området langsomt breder sig, er efterretningsorganisationen Southern Reach ved at kollapse indefra, og i et sidste desperat forsøg sender man en ny ekspedition over grænsen. Deres mål er en fjern ø, der måske rummer de svar, de så længe har ledt efter. Men efterhånden som ekspeditionen trænger dybere ind i det ukendte, bliver truslen mod den ydre verden kun større og mere skræmmende. For hvad var det egentlig, der skete dengang og satte hele denne unaturlige udvikling i gang? Og blandt alle dem, der har forsøgt at udforske fænomenet, hvem er så kommet nærmere en forståelse, og hvem er blevet inficeret? I dette sidste bind af Southern Reach-trilogien nærmer vi os løsningen på mysteriet omkring Område X, men med forfærdende og vidtrækkende konsekvenser.

Bøger af Jeff Vandermeer

Tilføj til ønskeliste

Accept

Jeff VanderMeer

Tilføj til ønskeliste

Autoritet

Jeff VanderMeer

Tilføj til ønskeliste

Udslettelse

Jeff VanderMeer