Jan B. Jensen

Beskrivelse

Læs mere

Seneste udgivelse

Kandis – Festen uden ende

Det handler om sol; sommer; kærlighed og evig troskab. Johnny Hansen er rejsende i livsglæde.nbsp; Med glad og populær musik spreder han uge efter uge smil og højt humør foran et tætpakket dansegulv eller et tusindtalligt koncertpublikum.

 

Med orkesteret Kandis har han underholdt fire millioner mennesker og tilbagelagt over 1;7 millioner kilometer i bandbussen for at spille i haller; på markedspladser; til festivaler og koncerter i ind- og udland. Desuden har han og Kandis opnået et salg af plader og cd’er på op mod 1;7 millioner styk; opbygget en fanklub med godt 3.000 medlemmer og som landets mest populære danseorkester skabt en unik musikalsk platform i dansk populærmusik og på den internationale slager-scene; hvor Tyskland er den nye satsning.

Glem alt om ekstravagante pindemadder; røde løbere og designermøbler i VIP-lokalerne. Det er i ydmyge omklædningsrum i kældre og i idrætshaller; at Kandis ofte klæder om; holder pause og skriver autografer til et trofast publikum. Og livet på landevejene er andet end glade budskaber og glimtende jakker. Det er et liv styret af en stram turnéplan; som virker uendelig; afbud til familiefødselsdage og arbejde; når andre holder fri.

 Kom med på og bag scenen og oplev i ord og billeder en enestående succes i dansk musik; der er mere populær end nogensinde

Bøger af Jan B. Jensen