Henrik Hvilshøj

Beskrivelse

Henrik Hvilshøj er stifter og ejer af konsulentvirksomheden Linkage Partner og har i to årtier arbejdet som ledelsesrådgiver og managementkonsulent for en række af Danmarks største virksomheder. Han er vinder af Danish Management Award (konsulentprisen) og arbejder i dag bl.a. som ”trusted authority” inden for udvikling af professionelle ildsjæle.

Læs mere

Seneste udgivelse

Professionelle ildsjæle

Professionelle ildsjæle er en bog med interviews med succesfulde topledere, der har skabt store internationale virksomheder og tusinder af danske arbejdspladser, topledere indenfor kultur og sport samt magtfulde toppolitikere, der har opnået afgørende indflydelse i dansk politik.

 

Lars Larsen, direktør for JYSK, Morten Olsen, fodboldlandsholdets træner, Thyra Frank, plejehjemsleder og politiker, Anders Fogh Rasmussen, generalsekretær for NATO, Asger Aamund, iværksætter og stifter af Bavarian og Neurosearch, og flere andre fremtrædende personligheder fortæller, hvad der har skabt dem som ildsjæle - og hvordan de kan blive ved med at brænde for "sagen".

 

Ildsjæle er en nøgle til professionel succes og til fortsat velfærd i Danmark. Bogen fortæller på grundlag af anerkendt viden inden for udviklingspsykologi, hvad der skaber ilden hos os mennesker, og bogen giver en guide og et redskab til at spotte ildsjæle.
Ildsjæle har også et bud på, hvordan vi kan få flere ildsjæle - og hvordan vi hver især kan udvikle vores egen indre ildsjæl.
 

Bøger af Henrik Hvilshøj