Henning Morgen

Beskrivelse

Henning Morgen er General Manager i Group Communications and Branding hos A.P. Møller - Mærsk, hvor han er ansvarlig for arkiver, historiedokumentation og -kommunikation. Han er forfatter til flere artikler om A.P. Møller - Mærsks historie baseret på research i de interne arkiver. Henning Morgen er medlem af Section of Business and Labour Archives i International Council of Archives.

Læs mere

Seneste udgivelse

Maersk Line

Historien om Maersk Line er historien om, hvordan containerskibsfart har forandret verden og muliggjort den omfattende verdenshandel.

En virksomhed kan have sit hovedkvarter i én del af verdenen, sin produktion i en anden del, og den kan sælge sine varer overalt. Moderne containertransport til søs har været en væsentlig faktor i den globaliseringsbølge, vi er vidne til i dag. Forfatterne viser i denne bog, hvordan Maersk Line
blev verdens førende containerrederi. Vi får indblik i overvejelserne bag beslutningen om at gå ind i containerdrift, og vi følger Maersk Lines kolossale
succes i perioden 1973-2013.

Forfatterne har haft adgang til A.P. Møller - Mærsks arkiver, har foretaget interviews med nøglepersoner og anvender statistisk materiale leveret af  Economist Intelligence Unit, Containerisation International samt Lloyd’s Register. Bogen giver unik indsigt i opbygningen af og udfordringerne for  verdens største containerrederi.

Bøger af Henning Morgen

Tilføj til ønskeliste

Maersk Line

Chris Jephson, Henning Morgen