Hanne Højgaard Viemose

Beskrivelse

Hanne Højgaard Viemose, f. 1977 i Frederikshavn, debuterede som forfatter i 2011 med romanen Hannah. Den selvstændige fortsættelse, romanen Mado, udkom i 2015 på Forlaget Basilisk. Samme år var hun aktuel med HELHEDSPLANEN på forlaget Jorinde & Joringel.

11. januar 2019 udgav Hanne Højgaard Viemose HHV, FRSHWN - en beskidt, humoristisk og desperat roman om at være kvinde, mor, menneske, abe og en arrig heks, der er faldet af sin kost og ligger på jorden med en blodtud og hyler, mens livet styrter afsted som en flok vilde islandske heste.

Privatfoto, 2018

Læs mere

Seneste udgivelse

Hhv, Frshwn

Egentlig var dette historien om den unge antropologistuderende Anita, som rejste ind i Perus Amazonjungle for at undersøge, hvordan de indfødte folk navigerede i en civilisation, der kom tromlende med alkohol, turisme, kviksølv og bevæbnede tømmerbander. Og det var historien om, hvordan hun kom ud af junglen igen med kroppen i opløsning og dæmonerne væltende efter sig.

Det var den historie, forfatteren ville skrive. Hanne Højgaard Viemose, født 1977 i Frshwn.

Men så skete der alt muligt. Anita nægter at stå alene med sin historie, den bliver fedtet ind i HHV’s eget liv: Hendes eksmand blir psykotisk, stalkeren Henning ligger en dag og venter på hende i hendes seng, hun forelsker sig i en ældre, gift mand, virkeligheden flimrer, psyken skranter, børnene får lus og skændes og skråler en sang til enhver lejlighed, og selv stikker hun hele tiden af ud i den islandske ødemark, hvor gale og ulykkelige mennesker, fugle, vulkaner og spøgelser kæmper om hendes opmærksomhed.

HHV, Frshwn er en beskidt, humoristisk og desperat roman om at være kvinde, mor, menneske, abe og en arrig heks, der er faldet af sin kost og ligger på jorden med en blodtud og hyler, mens livet styrter afsted som en flok vilde islandske heste.

Bøger af Hanne Højgaard Viemose

Tilføj til ønskeliste

Hhv, Frshwn

Hanne Højgaard Viemose

Tilføj til ønskeliste

Hannah

Hanne Højgaard Viemose