Hanne Frøyr

Beskrivelse

Hanne Frøyr har siden 1986 været psykolog med speciale i børn, unge og familier. Efter en årrække i psykiatrien blev hun privatpraktiserende psykolog i 2003. Undervejs har Hanne Frøyr skrevet flere psykologfaglige artikler. I 2016 lukkede hun sin klinik for at koncentrere mig om at skrive.

Som uddannet psykolog har Hanne Frøyr tidligere haft en almindelig skepsis over for det overnaturlige. Hun oplevede at få vendt op og ned på sin verden og på sin forståelse af, hvad det er at være menneske, da hendes voksne datter, T, tog sit eget liv. Hun fik efterfølgende kontakt til datteren igennem psykiske medier, og kontakten var så overbevisende, at al skepsis forsvandt. Det er datterens fortrydelse og kærligheden til hende, der har fået Hanne Frøyr til at skrive Om mørke og om lys.

Læs mere

Seneste udgivelse

Om mørke og om lys

Forfatter og psykolog Hanne Frøyr oplevede sit livs største mareridt, da hendes voksne datter begik selvmord, men det viste sig, at den tragiske begivenhed også kom til at åbne for en ny forståelse af den menneskelige tilværelse, af livet og af døden.

Om mørke og om lys er en åbenhjertig og personlig fortælling, som tager fat på livets allerstørste spørgsmål. Bogen beskriver de oplevelser, som forfatteren havde af at være i kontakt med sin datter i tiden efter hendes død og er et personligt bud på, hvordan man som nærmeste pårørende kan håndtere tabet af dem, der står ens hjerte nærmest.

Bogen er samtidig en indtrængende opfordring til at bryde med tabuet omkring de hundredvis af danskere, som hvert år tager deres eget liv og den fortæller, hvorfor selvmord aldrig er løsningen på livets problemer.

Bøger af Hanne Frøyr

Tilføj til ønskeliste

Om mørke og om lys

Hanne Frøyr