Hélène Wagn

Beskrivelse

Hélène Wagn, født 1958, er uddannet folkeskolelærer og journalist og arbejder som forfatter og journalist.

Hélène Wagn debuterede som børnebogsforfatter i 2003 med SKELETTER I SKABET og har siden udgivet en række bestsellere for børn, heriblandt NÅR EN SORT KAT KRYDSER DIN VEJ og SÅ ER DEN GED BARBERET OG 80 ANDRE SJOVE VENDINGER MED DYR. Hélène Wagn har også udgivet flere kogebøger bl.a. FRANSK SIMREMAD og VERDENSMAD – FRA DIN LOKALE ETNISKE KØBMAND.

Læs mere

Seneste udgivelse

Sommerfugle i maven. 125 sjove, skøre og skarpe talemåder for børn

GRIN MED i denne bog, der handler om alle de sjove og skøre talemåder, som bruges i sproget hver eneste dag.

BLIV KLOG PÅ, hvad det for eksempel vil sige at gå agurk, at bide i græsset, at have sommerfugle i maven eller at stege i eget fedt.

TEST DIG SELV blandt 125 talemåder, der måske ikke lige betyder dét, du tror. Svarene finder du inde i bogen, hvor alle talemåderne er illustreret og forklaret.

SOMMERFUGLE I MAVEN henvender sig til alle børn – til højtlæsning, til begynderlæsning, til at slå op i eller til bare at grine af – og så er den særligt god til børn og voksne, som er ved at lære det danske sprog. Bagest i bogen finder du forslag til lærerige lege og øvelser samt et underholdende memoryspil.

 

Bogen er illustreret af Rasmus Juul og skrevet at lærer Sarah Wagn Møller og journalist Hélène Wagn, der tidligere har udgivet ’Skeletter i skabet’, ’Balløver og bænkevarmere’, ’Emma G’, ’Så er den ged barberet’ og ’Hvornår ved man, at der er en elefant i køleskabet?’