Gitte Dybkjær

Beskrivelse

Gitte Korfitsen Dybkjær er direktør og partner for Potential Project Danmark. Gitte er en efterspurgt oplægsholder, underviser og facilitator i, hvordan man bringer mindfulness ind i ledelse og arbejdsliv for at øge fokus, klarhed, engagement, produktivitet og glæde i organisationer.

Læs mere

Seneste udgivelse

The Mind of the Leader

Spørger man ledere, om de selv synes, de er gode til at motivere medarbejderne, svarer 77 procent positivt. Spørger man til gengæld medarbejderne, mener 88 procent, at ledelsen ikke slår til, når det gælder om at sikre medarbejderne helt afgørende værdier som et mål samt motivation og forbundethed. Der er med andre ord en manglende selvforståelse hos mange ledere.

I The Mind of the Leader tilbydes en ny og radikal ledelsesforståelse, som vender traditionel ledelse på hovedet, og som tager udgangspunkt i mindfulness, uselviskhed og medfølelse (MUM-ledelse). I eksempler fra Marriott, McKinsey, Accenture, LinkedIn og flere andre organisationer kan læseren iagttage, hvad andre har gjort, og bogen er samtidig spækket med praktiske løsninger på enhver organisations problemer med engagement og handling.

Bøger af Gitte Dybkjær